Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man tai keleta kartu per metus uzplaukia noras pagulet su knyga.

Gal kas turi Lidl kavos aparata?Matau kita sav.pardavines. Atsiliepimai lyg ir neblogi internete :hmm: 

Atsakyti

Man tai keleta kartu per metus uzplaukia noras pagulet su knyga.

Gal kas turi Lidl kavos aparata?Matau kita sav.pardavines. Atsiliepimai lyg ir neblogi internete :hmm:

Kažkaip skeptiškai žiūriu aš į kavos aparatą iš Lidlo. Jei norėt bilekokio, tai gal sueitų, bet jei normalaus, tai gal verta apie brangesnį pagalvot. 

Atsakyti

Oi,madam.🙂

O jis ten kokią kavą verda,reik pažėt.

Atsakyti

Intemora, 31 Spa 2020 - 17:47, parašė: Oi,madam.🙂 O jis ten kokią kavą verda,reik pažėt.
Suprantu, kad toks, ko gero:
Atsakyti

Kiekviena prekė turi pirkėją,jei visi galėtų nusipirkt tas Jūras ar kaip ten jos,tai šitų net rinkoj nebūtų.

Dabar reik patyrinėt ką gali šitas,ar jis patenkins Atidu poreikius.

Atsakyti

MB tai vasarą nupirko Jura į namus. Gėriu gėris, kava nuostabi, priežiūra paprasta. Kasdien džiaugiuosi 

Atsakyti

MB tai vasarą nupirko Jura į namus. Gėriu gėris, kava nuostabi, priežiūra paprasta. Kasdien džiaugiuosi 

Bet kaina irgi nuostabi :angel_not: 

Paprastai tokiu,nebent kazka praleidus busiu.

Atsakyti

Atidu, 31 Spa 2020 - 18:04, parašė: Bet kaina irgi nuostabi :angel_not: Paprastai tokiu,nebent kazka praleidus busiu.
Šiaip tai man visai patiko,gal ir norėčiau,bet bijau,kad pažaisim ir stovės.o gal ir ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 31 spalio 2020 - 18:10

Šiaip tai man visai patiko,gal ir norėčiau,bet bijau,kad pažaisim ir stovės.o gal ir ne.

As ir nesu tikra kad ne pazaidimui  :sutinku:

Atsakyti

Bet kaina irgi nuostabi :angel_not:

Paprastai tokiu,nebent kazka praleidus busiu.

Nu baisoka, bet manau bus verta, gi daug metų kasdien naudosim

Na saeco naudojom kasdien 8 metus. Gi kodėl turi stovėt, jei kava kasdien geri? Kaip tik lb patogu - pabudai, pakišai puodelį, paspaudi mygtuką. Vsio. Geri.

Na bet tas iš lidl kaip matau ne automatinis, tai reiks su juo gamint, laiko reiks

Atsakyti

Turi MB tėvai va tokį panašų, kur reik sumalt pačiam, tada ten uždėt, po to jį kaskart valyti. Žinokit tingi jie ir visai nesidaro tos kavos, o kaina panaši, kaip mūsų automatinio Delonghi. Jis jau pas mus antras. Labai džiaugiamės.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 31 spalio 2020 - 18:31

Manau,jei žmonės galėtų,tai pirktų tik kas geriausia ir patogiausia; bet viskas susiveda į pinigus.

Pirks ir iš lidlo.Tai va,klausimas ar tas iš lidlo atitinka kainos ir kokybės santykį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 31 spalio 2020 - 18:40