Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taip, kaip dabar galeciau gyventi tik menesi, bet ir tai dzin. Viskas uzgyvenama.O is bado Europoj net bomzai nemirsta, tai tokiu prielaidu net neimanoma daryti.

Atsakyti

Dar yra žmogaus psichika.ji visaip pajuokauja aš jokių galimybių neatmetu.

Atsakyti

Nu mano psichika jau galejo suslubuoti del 14. 000 skolos, uzmestos ant mano peciu. Ale kritinis mastymas neleido. Tai tik pinigai. 

Atsakyti

Žmonės yra visokie..kažkas ir nusižudo.

Atsakyti

Nu mano psichika jau galejo suslubuoti del 14. 000 skolos, uzmestos ant mano peciu. Ale kritinis mastymas neleido. Tai tik pinigai. 

Man šitas dalykas visada išliks mįsle. Kaip tu, būdama tokia racionali moteris, sugebėjai tokią naštą sau užsimesti? Suprantu, tavo mama, jai vaikas visada išliks vaiku, bet kaip tu?

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 27, 22:15)
<p>Žmonės yra visokie..kažkas ir nusižudo.</p>

Vat butent,kazkas kazko labiau bijo nei mirties ar coronos ☺ As pvz labiau bijau skurdo nei mirties..man jau skaiciuot centus parduotuvei atrodo skurdas ,o ka jau kalbet apie koki ejima i maisto banka ar labdaros valgykla su visa seima ar gyvent kokiam pusrusy ( kaip filme “parazitas”) paziurekit,kas nematet 😁 turbut jau geriau mirtis,nei toks visas likes gyvenimas..jei reiktu rinktis 😆 skurdas ar mirtis 🤣
Papildyta:
QUOTE(LavinaX @ 2020 03 27, 20:57)
<p>Skaitau ir netikiu.

Tai siauras mastymas jei kitaip mastanciu nesuprantant 😏
Papildyta:
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 27, 22:12)
<p>Nu mano psichika jau galejo suslubuoti del 14. 000 skolos, uzmestos ant mano peciu. Ale kritinis mastymas neleido. Tai tik pinigai. </p>

Zmones pasiema didziausias paskolas kas menesi moka imokas 20-30m ., tai cia tas pats gaunasi ,po to ,kadanors liks butas,tai kaip ir atsipirks dabartine auka 🤔
Atsakyti

Aš bijau netekt sūnaus, mamos ir vyro. Dar norėčiau testamentą parašyt, bet dabar jau net kam neaišku...Nuo vakar savijauta labai bloga, nes pamąsčiau, kas bus su mano šunimis ir iš karto apsiverkiau...Jie liks vieni.

Atsakyti

Aš bijau netekt sūnaus, mamos ir vyro. Dar norėčiau testamentą parašyt, bet dabar jau net kam neaišku...Nuo vakar savijauta labai bloga, nes pamąsčiau, kas bus su mano šunimis ir iš karto apsiverkiau...Jie liks vieni.

Tai artimi žmonės pasirūpins. O nepagalvojai, kaip jausis tavo sūnus, mama, sesuo, sūnus.?

Bet tai ir aš panašiai jaučiuosi, man užeina dar niūresnės mintys. Mes per daug jautruolės esam.

Atsakyti

Man šitas dalykas visada išliks mįsle. Kaip tu, būdama tokia racionali moteris, sugebėjai tokią naštą sau užsimesti? Suprantu, tavo mama, jai vaikas visada išliks vaiku, bet kaip tu?
Sugebejau. Scenarijus buvo perdaug optimistinis nupaisytas. Del mamos tai dariau.

Bet ir tai ******. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 27 kovo 2020 - 23:59

Tai artimi žmonės pasirūpins. O nepagalvojai, kaip jausis tavo sūnus, mama, sesuo, sūnus.?

Bet tai ir aš panašiai jaučiuosi, man užeina dar niūresnės mintys. Mes per daug jautruolės esam.

Bet aš dabar žiūriu į savo šunis, linksmus, lakstančius, atsidūrus ligoninėje aš iš proto išeičiau dėl jų. O mano sesuo gal ir nepaimtų, nežinau. Mama juolab.

Atsakyti

Ir as apie sune pagalvojau. Nu gal abudu nenumirsim :D​ 

Atsakyti

Aš tai dar labiau racionali.niekad manęs neįtrauktų brolis į jokius tokius sandėrius.ir mano tėvai niekad savo turtu nerizikuotų.būtų tas mano brolis į vieną vietą pasiųstas.aš irgi.😁net nieks nesvarstytų apie jokius scenarijus.tėvų turtą galima gaut tik testamentu.😁

Pas mus tokie variantai iš vis nesvarstomi.nu nebent nuo mirtinos ligos ką nors reiktų gydyti.

Atsakyti