O super duper sąlygos neįtakos pasveikimo proceso?
Kiek as supratau, tai sio viruso atveju pirmu smuiku groja organizmo bukle.
Jei su ja ne kazka, nieks nepades....
[url="https://www.vz.lt/pramone/2020/03/27/nuo-idejos-iki-pirmos-partijos-4-dienos---lietuvoje-pradeti-gaminti-itin-saugus-respiratoriai#ixzz6HsyIkDtk"]https://www.vz.lt/pramone/2020/03/27/nuo-idejos-iki-pirmos-partijos-4-dienos---lietuvoje-pradeti-gaminti-itin-saugus-respiratoriai#ixzz6HsyIkDtk[/url]
Pradejo gaminti puikius resiratorius lt musu medikams!!!!
Keista diskusija.
Jeigu žmogui vienoje svarstyklių pusėje padėtų pasirgti ir toliau eiti dirbti, o kitoje nesirgti, bet prarasti pajamas ir darbą. Tai nėra ko diskutuoti, nes 99% pasirinktų pirmąjį variantą.
Bet gyvenimas taip neduoda rinktis ...ir tada tenka suprasti, kad pasirinkus pirmąjį gali mirti mama, tėtis, vyras, pati, vaikai, o kad ir visai nepažįstami žmonės, kurie po tavęs ateis į parduotuvę nusipirkti duonos.
Gi jokia valstybė neskelbtų karantinų, neuždarinėtų sienų, nestabdytų verslų vien tam, kad žmogus tiesiog neprasirgtų dar vienu virusu.
Keista diskusija.
Jeigu žmogui vienoje svarstyklių pusėje padėtų pasirgti ir toliau eiti dirbti, o kitoje nesirgti, bet prarasti pajamas ir darbą. Tai nėra ko diskutuoti, nes 99% pasirinktų pirmąjį variantą.
Bet gyvenimas taip neduoda rinktis ...ir tada tenka suprasti, kad pasirinkus pirmąjį gali mirti mama, tėtis, vyras, pati, vaikai, o kad ir visai nepažįstami žmonės, kurie po tavęs ateis į parduotuvę nusipirkti duonos.
Gi jokia valstybė neskelbtų karantinų, neuždarinėtų sienų, nestabdytų verslų vien tam, kad žmogus tiesiog neprasirgtų dar vienu virusu.
Taip. Utopine diskusija ![]()
Siap sekmingai prasirge zmones yra geeeris, bet kai neuzkrecia kitu.
Ta saugiai tik vakcinavimas padaro...
Nu tai visi suprantam ,bet aš žinodama,kad tai sunki liga vistiek rinkčiausi ją.tik tiek.tai yra tik šiaip plepalai.mes tokių globalinių problemų neišspręsim.
Paėmiau ie garsiai pagalvojai,kad jau aš asmeniškai geriau rizikuočiau ta corona,nei visko netekt.asmeniškai.
Daug kas taip darytu ![]()
Net jei man grėstų kažkas.vistiek rizuočiau.
Nu mes visos žinom ,kad nei taip bus nei ką.
Nesuprantamas man toks mąstymas. Net atmetus jausmus, našlaičius vaikus, ypač mažąjį drakoniuką, galvojant vien iš finansinės pusės. Taigi: darbas tau reikalingas, kad gautum pajamas (pačios ir 3 vaikų poreikiams, maistui, namui, paskolai...). O renkiesi variantą su rizika mirti? Tai ir numirus gi pajamų į šeimą nebeatneštum. O likus gyva gi darbą susirastum kitą... rašai tarsi darbas kaip ir gyvenimas žmogui būtų skirtas tik vienas ...ir antro, po karantino jau niekada nebus.