Nes jie knisa, analizuoja visas savo jausenas, kas buvo, ko nebebus, atrodo, kad susistematina savo blogas mintis ir jomis gerisi...
Perskaičiau kažkur.
Tėvas Stanislovas.
"Vaikeliai,viskas praeina.tik reikia išlaukt.Palaiminto jums laukimo"
Trumpai ir aiškiai,kaip balzamas širdžiai.
Tikrai taip. Ir daugiau nereikia nieko.
Nes jie knisa, analizuoja visas savo jausenas, kas buvo, ko nebebus, atrodo, kad susistematina savo blogas mintis ir jomis gerisi...
Man visada patiko paanalizuoti ![]()
*** Sėlija, 28 Kov 2020 - 10:36, parašė: Nes jie knisa, analizuoja visas savo jausenas, kas buvo, ko nebebus, atrodo, kad susistematina savo blogas mintis ir jomis gerisi...Taip it dar tos gražbylystės.tai ką tu ir taip suvoki.būtinai surašyt lyg tu negyvenamoj saloj sedėjai visą gyvenimą rr štai tau išminties šaltinis.
Perskaičiau kažkur. Tėvas Stanislovas. "Vaikeliai,viskas praeina.tik reikia išlaukt.Palaiminto jums laukimo" Trumpai ir aiškiai,kaip balzamas širdžiai.O manes tokie neveikia niekaip teigiamai
Man patinka zinoti schema kaip kas vyksta. Mintyse palygini ar tau panasiai, kas skiriasi ir pasijunti normaliai ![]()
Taip it dar tos gražbilystės.tai ką tu ir taip suvoki.būtinai surašyt lyg tu negyvenamoj saloj sedėjai visą gyvenimą rr štai tau išminties šaltinis.
Ir dar uzjuodina tai, kas ju nuomone svarbiausia. Lyg kokius atradimus padaro
Čia vien jus pasiskaičius baisu daros, laidojat save, vyrus, nesamonė kažkokia...
O manes tokie neveikia niekaip teigiamai
Man patinka zinoti schema kaip kas vyksta. Mintyse palygini ar tau panasiai, kas skiriasi ir pasijunti normaliai
Kokia schema? Nera jokiu schemu, o vyksta gyvenimas. Kiekvieno gyvenimas vyksta kitaip. Vienas mirs, kitas pasveiks, trecias neuzsikres, ketvirtas tevus palaidos, penktas vaikus. NERA SCHEMOS!
Perskaičiau kažkur.
Tėvas Stanislovas.
"Vaikeliai,viskas praeina.tik reikia išlaukt.Palaiminto jums laukimo"
Trumpai ir aiškiai,kaip balzamas širdžiai.
Tai ir galimas problemas su darbu į tą "viskas praeina" reikia įtraukt
.
Ir dar puikiai tinka ir visi tie posakiai:
Nėra padėties be išeities.
Užsidaro durys, atsidaro langas...
*** Sėlija, 28 Kov 2020 - 10:45, parašė: Ir dar uzjuodina tai, kas ju nuomone svarbiausia. Lyg kokius atradimus padaroTaio taip.lyg visi aplink tokie visi akli kačiukai ir štai atėjau Aš. Ko iš ten parašyti kas nors nežinojo?
Pienė_, 28 Kov 2020 - 10:48, parašė: Tai ir galimas problemas su darbu į tą "viskas praeina" reikia įtrauktTaip.tai ne pamokslai,ne moralizavimas,ne kitų žmonių durninimas,ir tt.tai ir yra paguoda.pasakyta su krikščioniška meile ir supratimu. Nu taip "iš širdzies į širdzį"😁. Ir dar puikiai tinka ir visi tie posakiai: Nėra padėties be išeities. Užsidaro durys, atsidaro langas...
Kaip lenkai pasakytų.