Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 03 Lap 2020 - 12:44, parašė: Virtuve kartu su svetaine tai tiems, katrie nieko negamina. Absurdu absurdas, nu tokia tipo proletariatine prabanga. Nesamone, atejusi is Amerikes.
Man irgi nereikia.juolab kai gyvenau ir taip ir taip. Tipo trijų kambarių butas,bet iš tikro tai didelė virtuvė .toks variantas tinka,kai daug kambarių.bet ir tai...kam man tie puodai ir bulvės svetainėj.
Atsakyti
Siandien jaunus cigonus isvadindama kachevyje narody ,kazkaip pagalvojau ,kad as pati daug didesne klajokle ,nei tie vaikai savo kaimo dar nepalike. biggrin.gif
Atsakyti

Kažin kaip ten su ekonomija,kažin ar pajausčiau,bet brūžint puodus tai jausčiau iš kart. Ir nuvalyt gi reikia,tada reik popierinio kokio rankšluosčio ar virtuvinio,tada plaut. Tai nėra tie pinigai,kad ekonomiškumas būtų patogiau už praktiškumą ir komfortą. O dabar kai gera indaplovė,tai iš vis išblizgina,kad rankom reiktų dar labau pasistengt,kas tokį rezulatą apturėt. P.s.turiu puodų bent po du įvairiems atvejams,kad rasčiau ne indaplovėj.

Aš keptuvių beveik niekad neplaunu indaplovėj, peilių

Atsakyti

Amadėja*, 03 Lap 2020 - 13:54, parašė: Aš keptuvių beveik niekad neplaunu indaplovėj, peilių
Plaunu viską.keptuvę irgi,kažkada už lipdukus pirkau ir gerutėlė,pasisekė.O kodėl negalima plaut peilio?kuo jis skiriasi nuo šaukšto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 lapkričio 2020 - 13:59

Nu ką, turėsim karantiną nuo 6ad.

Preliminariai: darželiai  pradinės veiks įprastai

Judėjimo tarp miestų neribos

med.paslaugų neribos

Parduotuvių darbo neribos, bet bus apribojimai

žmonių srautams

kirpyklų ir pan.neribos.

Susibūtimai iki 10 asm, iki 2 šeimų

Kinai, teatrai, klubai, sps, renginiai off

sportas be žiūrovų

Viešbučiai veiks

Maistas tik išsinešimui

Darbas rekomenduojamas iš namų

Didės testavimo mąstai.

Atsakyti

Plaunu viską.keptuvę irgi,kažkada už lipdukus pirkau ir gerutėlė,pasisekė.O kodėl negalima plaut peilio?kuo jis skiriasi nuo šaukšto?

Atšimpa. Peilių negalima plaut karštu vandeniu

Atsakyti

Amadėja*, 03 Lap 2020 - 14:02, parašė: Nu ką, turėsim karantiną nuo 6ad. Preliminariai: darželiai pradinės veiks įprastai Judėjimo tarp miestų neribos med.paslaugų neribos Parduotuvių darbo neribos, bet bus apribojimai žmonių srautams kirpyklų ir pan.neribos. Susibūtimai iki 10 asm, iki 2 šeimų Kinai, teatrai, klubai, sps, renginiai off sportas be žiūrovų Viešbučiai veiks Maistas tik išsinešimui Darbas rekomenduojamas iš namų Didės testavimo mąstai.
Tai čia toks puskarantinis.
Atsakyti

Man peiliai labai atšimpa. Bet plaunu juos. Galanda MB

Bet va, bulvių skustuko nededu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 03 lapkričio 2020 - 14:08

Amadėja*, 03 Lap 2020 - 14:03, parašė: Atšimpa. Peilių negalima plaut karštu vandeniu
Nieks man neatšimpa,o jei ir taip,tai yra galąstuvas,karts nuo karto pagalanda kas nors. Jie bet kokiu atveju atšimpa tai tam ir yra tie galąstuvai. Dar diedukas galąsdavo.indaplovių nebuvo.
Atsakyti

Tai čia toks puskarantinis.

Čia protingas katantinas, bet gaila ne mėn atgal....

Atsakyti

Ir net pagal jį su išvyka į pajūrį nieko nepažeidėm

Atsakyti

Virtuve su valgomuoju yra ok. Tik ne su svetaine. 

Atsakyti