*** Sėlija, 03 Lap 2020 - 12:44, parašė: Virtuve kartu su svetaine tai tiems, katrie nieko negamina. Absurdu absurdas, nu tokia tipo proletariatine prabanga. Nesamone, atejusi is Amerikes.Man irgi nereikia.juolab kai gyvenau ir taip ir taip. Tipo trijų kambarių butas,bet iš tikro tai didelė virtuvė .toks variantas tinka,kai daug kambarių.bet ir tai...kam man tie puodai ir bulvės svetainėj.
Kažin kaip ten su ekonomija,kažin ar pajausčiau,bet brūžint puodus tai jausčiau iš kart. Ir nuvalyt gi reikia,tada reik popierinio kokio rankšluosčio ar virtuvinio,tada plaut. Tai nėra tie pinigai,kad ekonomiškumas būtų patogiau už praktiškumą ir komfortą. O dabar kai gera indaplovė,tai iš vis išblizgina,kad rankom reiktų dar labau pasistengt,kas tokį rezulatą apturėt. P.s.turiu puodų bent po du įvairiems atvejams,kad rasčiau ne indaplovėj.
Aš keptuvių beveik niekad neplaunu indaplovėj, peilių
Amadėja*, 03 Lap 2020 - 13:54, parašė: Aš keptuvių beveik niekad neplaunu indaplovėj, peiliųPlaunu viską.keptuvę irgi,kažkada už lipdukus pirkau ir gerutėlė,pasisekė.O kodėl negalima plaut peilio?kuo jis skiriasi nuo šaukšto?
Nu ką, turėsim karantiną nuo 6ad.
Preliminariai: darželiai pradinės veiks įprastai
Judėjimo tarp miestų neribos
med.paslaugų neribos
Parduotuvių darbo neribos, bet bus apribojimai
žmonių srautams
kirpyklų ir pan.neribos.
Susibūtimai iki 10 asm, iki 2 šeimų
Kinai, teatrai, klubai, sps, renginiai off
sportas be žiūrovų
Viešbučiai veiks
Maistas tik išsinešimui
Darbas rekomenduojamas iš namų
Didės testavimo mąstai.
Plaunu viską.keptuvę irgi,kažkada už lipdukus pirkau ir gerutėlė,pasisekė.O kodėl negalima plaut peilio?kuo jis skiriasi nuo šaukšto?
Atšimpa. Peilių negalima plaut karštu vandeniu
Amadėja*, 03 Lap 2020 - 14:02, parašė: Nu ką, turėsim karantiną nuo 6ad. Preliminariai: darželiai pradinės veiks įprastai Judėjimo tarp miestų neribos med.paslaugų neribos Parduotuvių darbo neribos, bet bus apribojimai žmonių srautams kirpyklų ir pan.neribos. Susibūtimai iki 10 asm, iki 2 šeimų Kinai, teatrai, klubai, sps, renginiai off sportas be žiūrovų Viešbučiai veiks Maistas tik išsinešimui Darbas rekomenduojamas iš namų Didės testavimo mąstai.Tai čia toks puskarantinis.
Plaunu viską.keptuvę irgi,kažkada už lipdukus pirkau ir gerutėlė,pasisekė.O kodėl negalima plaut peilio?kuo jis skiriasi nuo šaukšto?Man peiliai labai atšimpa. Bet plaunu juos. Galanda MB
Bet va, bulvių skustuko nededu.
Amadėja*, 03 Lap 2020 - 14:03, parašė: Atšimpa. Peilių negalima plaut karštu vandeniuNieks man neatšimpa,o jei ir taip,tai yra galąstuvas,karts nuo karto pagalanda kas nors. Jie bet kokiu atveju atšimpa tai tam ir yra tie galąstuvai. Dar diedukas galąsdavo.indaplovių nebuvo.
Tai čia toks puskarantinis.
Čia protingas katantinas, bet gaila ne mėn atgal....
Ir net pagal jį su išvyka į pajūrį nieko nepažeidėm
Virtuve su valgomuoju yra ok. Tik ne su svetaine.