Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

LavinaX, 03 Lap 2020 - 11:52, parašė: Nes mūsų ta mažesnė indaplovė, tai įdedu puodą ir pusė dindaplovės užkrauta. Ir dar tas, kad neturiu aš N tų puodų ir keptuvių. Pvz vaikui valgyt verdu 3 kart dienoj vienam puode, tai jį tiek kartų ir plaunu po kiekvieno virimo. Dar yra vienas šuns puodas ir du mūsų. Atrodo neekonomiška kaist indaplovę, kurioje bus 2 puodai, 4 lėkštės ir 4 puodukai 😄
Kažin kaip ten su ekonomija,kažin ar pajausčiau,bet brūžint puodus tai jausčiau iš kart. Ir nuvalyt gi reikia,tada reik popierinio kokio rankšluosčio ar virtuvinio,tada plaut. Tai nėra tie pinigai,kad ekonomiškumas būtų patogiau už praktiškumą ir komfortą. O dabar kai gera indaplovė,tai iš vis išblizgina,kad rankom reiktų dar labau pasistengt,kas tokį rezulatą apturėt. P.s.turiu puodų bent po du įvairiems atvejams,kad rasčiau ne indaplovėj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 lapkričio 2020 - 11:59

Pas mus ir indaplove savaitgali po kelis kartus jungiama.

Dar pagalvojau kad labai kaitlente susidevejo,kai per krantina vaikai namie sukos. Kazkas isbega.Pridega.Vel sildos nenuvale.Mikrobange gelbetu cia :D​ 

Atsakyti

Nes mūsų ta mažesnė indaplovė, tai įdedu puodą ir pusė dindaplovės užkrauta. Ir dar tas, kad neturiu aš N tų puodų ir keptuvių. Pvz vaikui valgyt verdu 3 kart dienoj vienam puode, tai jį tiek kartų ir plaunu po kiekvieno virimo. Dar yra vienas šuns puodas ir du mūsų. 

Atrodo neekonomiška kaist indaplovę, kurioje bus 2 puodai, 4 lėkštės ir 4 puodukai 😄

Pas mus irgi mažesnė. Bet aš tai nieko neplaunu rankom, nesvarbu man kad ir 1 puodas pusę užima. Indaplove jungiu kasdien, savaitgaliais net po 2-3 kartus. Nzn ar neekonomiska, vandens suvartojam praktiškai vienodai visada, bet aš netaupau tokių dalykų. Nes tingiu indus rankom plaut, geriau jau mokėsiu už butą daugiau

Atsakyti

Virtuve kartu su svetaine tai tiems, katrie nieko negamina. Absurdu absurdas, nu tokia tipo proletariatine prabanga. Nesamone, atejusi is Amerikes. 

Atsakyti

Aš tai keptuvių nededu į indaplovę. Kažkaip man susigadina jos ten  :hm:​ 

Atsakyti

Virtuve kartu su svetaine tai tiems, katrie nieko negamina. Absurdu absurdas, nu tokia tipo proletariatine prabanga. Nesamone, atejusi is Amerikes. 

Gaminu ir lb daug. Ir noriu tą darydama nebūti uždaryta atskiroje chamurkeje. Todėl tik už atvira, turiu tokią jau 20 m ir ketinu tokia daryt name 

Atsakyti

Ir kas jau čia tokio nesamoningo?

Gal dar būtų pusė velnio, jei ta atskira virtuvė būtų nuosavam name, erdvi  šviesi. Tada gal. Bet butuose bent dažniausiai ten keli kvadratiniai metrai, dar baldai ir galima mirt nuo klaustrofobijos 😄 

Bent šitam bute kur gyvenam tai sujungta virtuvė yra vienintelė išeitis.

Atsakyti

Aš tai keptuvių nededu į indaplovę. Kažkaip man susigadina jos ten  :hm: 

Susigadina laikui bėgant. Bet vistiek dedu, ir perku naujas reguliariai 🤣

Atsakyti

Susigadina laikui bėgant. Bet vistiek dedu, ir perku naujas reguliariai 🤣

Jo jo, ne iš karto.

Kokią paprastą dar dėčiau, bet turiu tokių mažikių, aukštų, kur saugau, bo sunku būtų skirtis 😄

Atsakyti

Mam tai nepatiko.o kam man ta.svetainė su virtuve? Taigi visi vistiek savo kambariuose,o kap svečiai ,tai jau  viskas būna pagaminta ir paruošta iš anksčiau.

O bardako man žymiai sumažėjo,bent jau nesimato jo.

Dabar pas mane už sienos virtubė,bet ji atvira, ten nėrdurų.nuo laiptų tiesiai į virtuvę,palikok taip ,dėl erdvės.

Atsakyti
Tai kad lyg prie nikitos crusciovo cia visi tuo komunizmu ir obscepitu patikejo ir tos virtuves mazos pasidare. O pasaulyje ivairiai buna,tesiog ne virtuveje gal problema, o gaspadineje.
Atsakyti

Aš tai gaspadine nedirbu.mano darbas kitoks,todėl mae užknisa dar ir gaspadiniaut ,man algos už tai nemoka,aš čia kilniais tikslais,aukojuosi 🤣🤣🤣

Jei ne vaikai,tai nieko negaminčiau,pilnos pardės visokų skabėstų.net sveikuoliams ir vegetarams visko yra,tik pinigų turėk.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 lapkričio 2020 - 13:31