Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man tai skaniai valgyt yra nepalyginamai maloniau, nei žiūrėt į klozetą. Kad ir nepriekaištingai švarų 

Atsakyti

Acqua Alta, 03 Lap 2020 - 09:52, parašė: Tai jei pirkt tik pagaminta maista ,tai kam ta oligarchiska virtuve? Taigi ne ruskiu laikai ,padorus oligarchai turi valgomuosius.
Bet kodėl tu durne visada apsimeti.juk pati kvaila atrodai. Mano nama pajuokavo,vidiems aišku,tik ne tau. Nu.priepuoliukas,ką padarysi. Bet tai kaip taip įmanoma įsikast kažkokį žodį ištrauktą iš konteksto ir voliot ir voliot metų metais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 lapkričio 2020 - 10:08

GAILE*, 03 Lap 2020 - 09:55, parašė: Man tai skaniai valgyt yra nepalyginamai maloniau, nei žiūrėt į klozetą. Kad ir nepriekaištingai švarų
Nėr ten ko žiūrėt,tiesiog žinau,kad ten neteik kuistis amžinai.

Twn daug lengviau palaokyt tą švarq.o vistuvėj,tai kasdien_ kelios indaplovės.O kur dar skardos,orkaitė,keramika,virdulys,mikrobangė apčiupinėta ir pripilta ,taukuota kriauklė ir taip be pabaigos.ai,dae šiukliadėžė,vis dar  atsiranda vietos naujai šiukšlei,kol kalniukas nesubyra.

Man  nepatinka tvarkytis;bett nepatinka ir bardakas,tai tvarkomės ir tvarkomės.bet jei tik patingi,ai ryrot,tai jau ir virtuvėj chaosas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 lapkričio 2020 - 10:08

Aš vakar pusę dienos indus vien ploviau. Nu nesibaigė ir nesibaigė  :blink: Indaplovė gėris.

Tūliką su vonia turbūt per 20 minučių sutvarkiau. 

Atsakyti

Pas mus irgi vienam bute taip buvo,vaikai buvo iš vis maži,drakoniuko nebuvo dar.tai eina sau,bardakas visada.ir koridoriaus praktiškai nebuvo.viena ervė.tai ten ir smėlis ir sausi pusryčiai,ką nors kramtydavo ant sofos,nes kaip ir virtuvė. Tai man atskira virtuvė toks gėris atrodė,kai išsikraustėm.

Na, yra ir pliusų. Daugiau bendravimo, bet, jei kokie svečiai, tai...

Atsakyti

Yra tas minusas dėl svečių, bet aš turbūt vis tiek už bendrą. Kažkaip daug laiko leidžiu virtuvėje ir nenorėčiau ten viena būt. 

Atsakyti

Yra tas minusas dėl svečių, bet aš turbūt vis tiek už bendrą. Kažkaip daug laiko leidžiu virtuvėje ir nenorėčiau ten viena būt. 

Ir aš už bendrą. Visuose namuose išskyrus vaikystėj buvo bendra su svetaine. Ir naujam name taip suprojektavom. Visai nenoriu sėdėt viena virtuvėj, bendra erdvė reiškia bendravimą, o ir pagalbos bet kada pasiprasyt, pvz kokia morka sutarkuoti, paprasta.

Nzn intermora apie kokius tu ten super bardaka kalbi. Aš stengiuosi ne apsiversti gamindama, viską iškart det į vietas, išpylus ką nors iškart nuvalau. Ir pan. Jokio man po to nereikia papildomo tvarkymo. Nebent kriauklę išvalyt. O baldai, paviršiai, dulkes visuose namuose vienodai valoma, neišskiriant ir virtuvės.

Tad nzn apie kokį čia chaosą eina kalba. Arba aš gal neimu į galvą nedideles betvarkės 

Atsakyti

Nu pas mane katinai ir vaikai.visur bliūdai bliūdeliai.tai va ir gamint ir tvarkytis,kitoj erdvėj tai daug švariau ir tvarkingiau.o ką reiškia apsiverti neapsiverti,nu vistiek ,kai gamini ,pv skuti morką,nu ir jau gali kažkur užkrist,prilipt,o tai tik morka.o kai ėda ir ėda ir ėda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 03 lapkričio 2020 - 11:42

Nu pas mane katinai ir vaikai.visur bliūdai bliūdeliai.tai va ir gamint ir tvarkytis,kitoj erdvėj tai daug švariau ir tvarkingiau.o ką reiškia apsiverti neapsiverti,nu vistiek ,kai gamini ,pv skuti morką,nu ir jailu gali kažkur užkrist,prilipt,o tai tik morkįa.o kai ėda ir ėda ir ėda.
Jaučiu pas jys, nes žmonių daugiau. Aš nejungiu indaplovės kasdien netgi.  Kažką ir rankom praplaunu, jei nėra riebaluota ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 03 lapkričio 2020 - 11:35

Mes kas antrą dieną dažniausiai. Būna tik prutrūksta puodukų ar šaukštukų, tai išsiimu iš indaplovės ir išsiplaunu kelis. 

Aišku kaip kažkada sakiau puodų ir keptuvių ten beveik neplaunu, nes tada reiktų plaut mažiausiai kartą į dieną.

Atsakyti

LavinaX, 03 Lap 2020 - 11:38, parašė: Mes kas antrą dieną dažniausiai. Būna tik prutrūksta puodukų ar šaukštukų, tai išsiimu iš indaplovės ir išsiplaunu kelis. Aišku kaip kažkada sakiau puodų ir keptuvių ten beveik neplaunu, nes tada reiktų plaut mažiausiai kartą į dieną.
I kodėl neplauni?.man tai daug švariau išplauna,nei kad rankom brūžint ir išsausina..jei dar prdėčiau rankom puodus mazgot,tai nežinau.
Atsakyti

I kodėl neplauni?.man tai daug švariau išplauna,nei kad rankom brūžint ir išsausina..jei dar prdėčiau rankom puodus mazgot,tai nežinau.

Nes mūsų ta mažesnė indaplovė, tai įdedu puodą ir pusė dindaplovės užkrauta. Ir dar tas, kad neturiu aš N tų puodų ir keptuvių. Pvz vaikui valgyt verdu 3 kart dienoj vienam puode, tai jį tiek kartų ir plaunu po kiekvieno virimo. Dar yra vienas šuns puodas ir du mūsų. 

Atrodo neekonomiška kaist indaplovę, kurioje bus 2 puodai, 4 lėkštės ir 4 puodukai 😄

Atsakyti