neturiu. Uzuodziu.

Tai suteneris tik tokiais atvejais su vaikais zaidzia. Mda, jei sutikciau ta dieda dievaz i kita gatves puse pereiciau.
Selija, persirijai teviskeje. Mezym kokio ikalk.
Nu ka, nakti dar suko ta pilva. Bet pabudau sveika. Gal nesikartos.
Na va, mano pusseserei korona, gerai, kad neatvažiavo pasveikint su gimtadieniu, nes svarstė, bet jau buvo sloga prasidėjusi ir nerizikavo
Ir kaip jaučiasi?
Lyg ir neblogai. Pradžioj buvo tik sloga, po to dingo skonis ir kvapas, tai pasidarė testą. Daugiau lyg ir nieko.
Na va, mano pusseserei korona, gerai, kad neatvažiavo pasveikint su gimtadieniu, nes svarstė, bet jau buvo sloga prasidėjusi ir nerizikavo
Mažų vaikų ir tik susloga lankyt nereiktu... Protingai padarė!
Sloga koronai nebudinga. Cia kaip atskiras reikalas turbut.
Sloga koronai nebudinga. Cia kaip atskiras reikalas turbut.
Nu man lb.įtartina tai, nes tikrai daliai būna ta sloga. Bet gali būt papildomas dalykas.
Kaip jums šitas?
https://m.delfi.lt/l...php?id=85641577
Blt sielos ubagai paskutiniai, negaliu kaip pikta 🤬🤬🤬
Manau, kad nebeįmanoma tos koronos suvaldyti.
Kad ir du pavyzdžiai.
Pirmas. Puskė saviizoliavosi, nes jos kolegei patvirtino kovidą. Kol ji saviizoliavosi, jos draugas, su kuriui gyvena, ėjo į darbą (dar pasitikslinsiu, bet esu beveik tikra, kad ėjo). Tai per daugiau nei savaitę laiko tikrai išnešiojo virusą dar ir savo bendradarbiams. Tie dar nieko nežinodami savo šeimoms ir t.t.
Antras. Mb brolio vaiko mokykloj kažkas susirgo. Vaikui saviizoliacija. O tėvams ne. Tai jei vaikas užsikrėtė - užkrės tėvus, o tie eidami į darbus išnešios kitiems ir t.t.
Čia jau nebesustabdoma grandinė 🤦♀️🤦♀️🤦♀️