Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aha, turiu. 

Atsakyti

Naujų atvejų tipo mažiau, bet jų visą sav daugiiau  negu teigiamų testų. Kažkokia protu nesuvokiama statistika

Atsakyti

Visų tai ne, bet darbo kolegas, šeimos narius ar giminaičius, bendraklasius tai drąsiai. Plius nereikėjo kaukių atšaukt...

Nu tipo 1 vaikui klasėj covid ir i karantina 30 vaikų, 60 tėvų ir dar keliasdešimt broliu seserų? Tai tu logiškai mąstyk, reiškia dauguma žmonių bus karantine. Nes kiekvienas kur nors aplinkoj bus kieno nors kontakto kontaktas. 

Kaukės nepadės, nes dauguma pimpianosiai. Tai koks tolkas iš tokios kaukės 

Atsakyti

Nu tipo 1 vaikui klasėj covid ir i karantina 30 vaikų, 60 tėvų ir dar keliasdešimt broliu seserų? Tai tu logiškai mąstyk, reiškia dauguma žmonių bus karantine. Nes kiekvienas kur nors aplinkoj bus kieno nors kontakto kontaktas. 

Kaukės nepadės, nes dauguma pimpianosiai. Tai koks tolkas iš tokios kaukės 

Na, būtų mano valia, tai būtų sėdėję namie iki kontakto testo rezultatų, o kontaktai testuojami būtu privalomsi 5 ,d.po turėto kontakto. Tai sėdėjimas namie gautųsi max 1 sav.

Atsakyti

Na, ir dar kontaktų aiškinimosi personalo būtu dvigubai daugiau priimta bent nuo rugsėjo 1

Atsakyti

Įdomu, kaip su gydymo paslaugom? Turiu vizitą lapkričio 9 pas endokrinologą. Kažin, neatšauks? Planinis, prieš mėnesį numatytas.

Bet jeigu odontologai galės dirbti,  tai konsultaciją atšaukt būtų nelogiška.

Aš dar ir pas odontologą turiu vizitų. 

Atsakyti

as turiu pas ginekologe. 

Atsakyti

Oi,pagaliau baigiau darbą nuotoliniu.

Kažkaip net galvoj ūžia .pavargau.Visokie nesklandumai.Užstačiau virt sriubą,girdžiu,kad kunkuliuoja,reik kažką eit daryt.ar nafig išjungt ir pailsėt.

Atsakyti

As grizau, nusirengiau ir ilindau su sune i lova. Biski atsigavau. 

Atsakyti

Įdomu, kaip su gydymo paslaugom? Turiu vizitą lapkričio 9 pas endokrinologą. Kažin, neatšauks? Planinis, prieš mėnesį numatytas.

Bet jeigu odontologai galės dirbti,  tai konsultaciją atšaukt būtų nelogiška.

Aš dar ir pas odontologą turiu vizitų. 

MB darbe kol kas visa planinė pagalba pilnai veikia

Atsakyti

Aš Snd pažiūrėjau kaip vaikui vyksta nuotolinė pamoka online. Na tai liuks, patobulėjo nuo pavasario, normali pamoka vyksta 

Atsakyti

Amadėja :angel2:​ https://m.delfi.lt/m...php?id=85629601

Atsakyti