Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O dėl rentos visiems neperrinktiems atbuline data nuo nepriklaudomybės atkūrimo svarstys. Kažkur virs 2000 per men. Tai čia sumytės jopapa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 lapkričio 2020 - 14:46

Pinotija, 05 Lap 2020 - 13:38, parašė: Tai vadinasi, nebuvo pagrindinė. Nes jei būtų, dar ir dabar svaigtum apie "leliuką". Reiškia ir kitų prasmių yra. O kurios buvo pagrindinė, gimdo ir po 5 vaikus. O paskui dar svajoja. :D
Na aš dar neužauginau vieno, tad turiu prasmės. Ir kai jie užauga gi niekur nedingsta jų prasmingumas

Pinotija, 05 Lap 2020 - 13:42, parašė: Išradau dviratį. :) kai kas nors įvaro į kabinetą, demonstratyviai pasiimu buteliuką ir purškiu rankas. Užbėgusiam nebūna kitos išeities kaip atsakyti tuo pačiu. Prie pat durų ant staliuko padėtas butelis su dozatorium. Dar neišradau kaip padaryti, kad kaukė ant nosies būtų. Kaip sugalvot?
Va kaip pas mane ant durų

Atsakyti

Va kaip pas mane ant durų

Super.

Iš kur paėmei? Atsispaudinčiau tavo, bet bus juodas fonas, kai fotografuota.

Atsakyti

Super.

Iš kur paėmei? Atsispaudinčiau tavo, bet bus juodas fonas, kai fotografuota.

Pagooglink mask wear images ir rasi

Atsakyti

Nu žodžiu pas MB darbe pekla prasidėjo. Visą dieną veža covid ligonius, užpildė sakė jau praktiškai visą skyrių. Šiaulių infekcinė vietų nebeturi, tai db į visus rajonus veža. O rajonuose tai nėra sąlygų, bendros patalpos su kitais skyriais, bendri koridoriai, liftai. Tai užkratas visur bus. Personalas irgi jau masiškai serga. Krc, apokalipsė kažkokia

Atsakyti

GAILE*, 05 Lap 2020 - 15:14, parašė: Nu žodžiu pas MB darbe pekla prasidėjo. Visą dieną veža covid ligonius, užpildė sakė jau praktiškai visą skyrių. Šiaulių infekcinė vietų nebeturi, tai db į visus rajonus veža. O rajonuose tai nėra sąlygų, bendros patalpos su kitais skyriais, bendri koridoriai, liftai. Tai užkratas visur bus. Personalas irgi jau masiškai serga. Krc, apokalipsė kažkokia

Ojei.aš tai sėdžiu tyliai kaip pelė namie,tylu ramu,temsta,baigiau pamokas,parašiau protokolą,pildau dienyną.. Pavalgiau tortilijų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 lapkričio 2020 - 15:52

Uoj, zvengiu :D

Emigrantas arabas, sėdęs į taksi, pareikalavo, kad vairuotojas išjungtų muziką, neva, Pranašo laikais nebuvo muzikos ir ji labai jį trikdo. Vairuotojas atidarė duris ir priminė, jog tais laikais taksi nebuvo, taigi, paliepė tuoj pat dingti n@chui ir laukti savo kupranugario. 

Atsakyti

Ž jei.aš tai sėdžiu tyliai kaip pelė namie,tylu ramu,temsta,baigiau pamokas,parašiau protokolą,pildau dienyną.. Pavalgiau tortilijų...

Bet maze eina i mokykla?

Maniske vienintele keliauja...

Atsakyti

Atidu, 05 Lap 2020 - 15:46, parašė: Bet maze eina i mokykla? Maniske vienintele keliauja...
Tai ir pas mus vienintelė.Tėčio darbas_nuvežt ir parvežt.
Atsakyti

Nu žodžiu pas MB darbe pekla prasidėjo. Visą dieną veža covid ligonius, užpildė sakė jau praktiškai visą skyrių. Šiaulių infekcinė vietų nebeturi, tai db į visus rajonus veža. O rajonuose tai nėra sąlygų, bendros patalpos su kitais skyriais, bendri koridoriai, liftai. Tai užkratas visur bus. Personalas irgi jau masiškai serga. Krc, apokalipsė kažkokia

Nu taigi viskam pasiruošta. Pf blt.

Atsakyti

Amadėja*, 05 Lap 2020 - 15:58, parašė: Nu taigi viskam pasiruošta. Pf blt.
Turbūt niekur pasaulyje nepasiruošta tokioms ekstra situacijoms.

Atsakyti

Turbūt niekur pasaulyje nepasiruošta tokioms ekstra situacijoms.
Tai buvo to laiko nuo birželio. Elementarią deguonį išvedžiot infekciniuose skyriuose, nes jie yra izoliuoti, o ne verst covidiniais pulmonologinius ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 lapkričio 2020 - 16:05