Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Gaile  bet man tai normalu tie rūpesčiai ir stresai kažkokie. Būna gi ir vyras jų kelia :)

Atsakyti

Labės nebespėja tirt mėginių. Eilėj beveik 2500...

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 11 05, 13:42)
<p>Išradau dviratį. smile.gif​ </p><p>kai kas nors įvaro į kabinetą, demonstratyviai pasiimu buteliuką ir purškiu rankas. Užbėgusiam nebūna kitos išeities kaip atsakyti tuo pačiu. Prie pat durų ant staliuko padėtas butelis su dozatorium.</p><p>Dar neišradau kaip padaryti, kad kaukė ant nosies būtų. Kaip sugalvot?</p>

Kodel tiesiai nepasakius, prasyciau tinkamai devet kauke? smile.gif
Atsakyti

Kodel tiesiai nepasakius, prasyciau tinkamai devet kauke? smile.gif

Esu pasakius, bet sako, tai aš ir esu su kauke. Ir ką padarysi. Yra situacijų, kai matai, jog beprasmiška.

Atsakyti

Tada gal kažkas yra neok, jei tik dėl prasmės. Manau dėl džiaugsmo 

Pažįstu vieną moterį, kuri labai gerai jautėsi nėštumo metu. O buvo visa patinus, sunki. Nežinau, ar psichologiškai, ar fiziškai jai buvo gerai. Tik tiek, jog vos paeidama ir dar nepagimdžius pirmo, sakė, noriu antro vaiko. Taip kad nesuprantami tie dalykai..

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2020 11 05, 14:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72730575" data-time="1604576696"><div><p>Tada gal kažkas yra neok, jei tik dėl prasmės. Manau dėl džiaugsmo </p></div></blockquote><p>Pažįstu vieną moterį, kuri labai gerai jautėsi nėštumo metu. O buvo visa patinus, sunki. Nežinau, ar psichologiškai, ar fiziškai jai buvo gerai. Tik tiek, jog vos paeidama ir dar nepagimdžius pirmo, sakė, noriu antro vaiko. Taip kad nesuprantami tie dalykai..</p>

As irgi tokiu zinojau ,tik tiek kad po metu paauginimo tas noras dingo ir negrizo biggrin.gif
Atsakyti

Išradau dviratį. :)​  kai kas nors įvaro į kabinetą, demonstratyviai pasiimu buteliuką ir purškiu rankas. Užbėgusiam nebūna kitos išeities kaip atsakyti tuo pačiu. Prie pat durų ant staliuko padėtas butelis su dozatorium. Dar neišradau kaip padaryti, kad kaukė ant nosies būtų. Kaip sugalvot?
Pasikabink ant durų tą pimpanosių paveiksliuką :)

Kitą galima dar kabinete matomoje vietoje. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 lapkričio 2020 - 14:18
QUOTE(Pinotija @ 2020 11 05, 14:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72730594" data-time="1604577433"><div><p>Kodel tiesiai nepasakius, prasyciau tinkamai devet kauke? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Esu pasakius, bet sako, tai aš ir esu su kauke. Ir ką padarysi. Yra situacijų, kai matai, jog beprasmiška.</p>

su kauke, bet devit netinkamai. prasom laikytis taisykliu. aciu smile.gif
Atsakyti

As irgi tokiu zinojau ,tik tiek kad po metu paauginimo tas noras dingo ir negrizo biggrin.gif

Tai tai  grįžo, kai tik galėjo, vėl užnėštėjo, bet po 2 vaikų gydytojai nepatarė daugiau gimdyti dėl amžiaus.

Tiesa, įdomiai, liepė negerti  raudono vyno net "viso" nėštumo metu, tik mažiau nei pusę taurės kasdien. :D​ Bet čia jau kita tema.

Atsakyti

Kaip jum? Veryga atleidža Čaplinską [url="https://www.facebook.com/40711908859/posts/10158309933753860/?app=fbl"]https://www.facebook.com/40711908859/posts/10158309933753860/?app=fbl[/url]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 lapkričio 2020 - 14:38

O dabar kas tavo prasmė? mes kalbam apie auginimą juk, kai moteris augina, jai vis trūksta ir ji vis gimdo. Kai gerai jaučiasi tarp to chaoso.

Jie. Tie patys. Ner man didesnio dziaugsmo, nei ju sekmes. 

Atsakyti

Pažįstu vieną moterį, kuri labai gerai jautėsi nėštumo metu. O buvo visa patinus, sunki. Nežinau, ar psichologiškai, ar fiziškai jai buvo gerai. Tik tiek, jog vos paeidama ir dar nepagimdžius pirmo, sakė, noriu antro vaiko. Taip kad nesuprantami tie dalykai..

As, as taip jauciausi. Nestumai man buvo malonus. 

Atsakyti