O tai karalaitei ir veršienos nepirksi? Čia a la būsimas jautis, tik vaikystėj.
Žinau, kas yra veršiena
Nepirkau ir gal jau nepirksiu, puikiai valgo ir kalakutieną, jautieną beigi įsivaizduok net eilinę vištieną
MONA, sprandinė niekaip nėra kieta bent mano gaminamais būdais: kepta ant laužo, troskinyje, plove, kepta orkaitėje su tuo pačiu moliūgu ar belen kaip kitaip. Kepant svarbu nepetkept. Tada sultinga gaunas. Man lb.pasiteisino temperatūros matuoklis. Įsmeigi ir, jei 75+, tai iškepė
Aš tai turbūt perkepu, nes mėgstu ilgiau pakepti 🤭
Blogai tuo kad daug darbo
Įdarytą papriką-vienas juokas paruošti. Balandėliai, aišku, sunku. Neprasidedu.
Į visokį faršą pridedu tarkuotos cukinijos, morkų, kuskuso ar kažkokių kitų kruopų, prikemšu tas paprikas ir sustatau puode, troškinu. Nėra lengviau. Ir skanu, kai mėsa 'atskiesta". Visiems reikia "pakartot".