Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tai karalaitei ir veršienos nepirksi? Čia a la būsimas jautis, tik vaikystėj.

Žinau, kas yra veršiena  :mirksiukas:  :ax: 

Nepirkau ir gal jau nepirksiu, puikiai valgo ir kalakutieną, jautieną beigi įsivaizduok net eilinę vištieną  :bigsmile: 

Atsakyti

MONA, sprandinė niekaip nėra kieta bent mano gaminamais būdais: kepta ant laužo, troskinyje, plove, kepta orkaitėje su tuo pačiu moliūgu ar belen kaip kitaip. Kepant svarbu nepetkept. Tada sultinga gaunas. Man lb.pasiteisino temperatūros matuoklis. Įsmeigi ir, jei 75+, tai iškepė :)

Aš tai turbūt perkepu, nes mėgstu ilgiau pakepti 🤭

Atsakyti

Blogai tuo kad daug darbo

Įdarytą papriką-vienas juokas paruošti. Balandėliai, aišku, sunku. Neprasidedu.

Į visokį faršą pridedu tarkuotos cukinijos, morkų, kuskuso ar kažkokių kitų kruopų, prikemšu tas paprikas ir sustatau puode, troškinu. Nėra lengviau. Ir skanu, kai mėsa 'atskiesta".  Visiems reikia "pakartot".

Atsakyti

Žinau, kas yra veršiena  :mirksiukas:  :ax:

Nepirkau ir gal jau nepirksiu, puikiai valgo ir kalakutieną, jautieną beigi įsivaizduok net eilinę vištieną  :bigsmile:

Tai įsivaizduoju, bet veršiena gera mėsa ir skonis kitoks, ir išsitroškina greitai. :)​ 

Atsakyti

Mes tai retai gaminam ką nors įdaryta. 

Atsakyti

Man tai labai patinka sriubos ir troškiniai. Arba, laiką jei reikia taupyt, koks šmotas mėsos į orkaitę.

Atsakyti

Blogai tuo kad daug darbo

Daug, daug. Dariau, tai tikrai ne valandą truko.

Man tos cukiinijos greičiau gaunas, o gerausia tai sriubos visokios su mėsa: išverdi mėsą greitpuody, po to primeti daržovių ir yra :)

Atsakyti

Aš tai turbūt perkepu, nes mėgstu ilgiau pakepti 🤭

Nereikia perkept mėsos

Atsakyti

Aš balandėlius kartais darau, nes man.lb.jie skanu

Atsakyti

Mane tas paprikas valyt uzknisa. Balandeliai kazkaip man geriau eina, jei jau pasiryztu, o ir daug skaniau. 

Atsakyti

Tai sakot maistas.tau kaip man čia dabar įsiterpt į pokalbį🤣

Vakar žentas buvo,šašlus kepėm,kartu žiūrėjom "penktadienį 13".O kada išėjo nežinau...ryte neberadau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 07 lapkričio 2020 - 10:31

Tai sakot maistas.tau kaip man čia dabar įsiterpt į pokalbį🤣

Vakar žentas buvo,šašlus kepėm,kartu žiūrėjom "penktadienį 13".O kada išėjo nežinau...ryte neberadau.

Oho :D o kaip vyras reaguoja į tokius žento buvimus? 

Atsakyti