Nu bent pasakytum, kad ne į durų staktą įsmeigt reikiaNu paprastai durų staktų nekepu....
Ok, sprandine tinka. Farso nemegstu.
Sprandine pati minksciausia mesa, ner buvus ji man kieta. Smulkiau supjaustysiu.
Sprandine pati minksciausia mesa, ner buvus ji man kieta. Smulkiau supjaustysiu.
Bet reik prieskonių nepagailėt
Sėli, viešėjai pas Altą. Kaip idėjų nepasisemt? Kuo nusikalto moliūgas su krūtinėle, kad tu taip neskaniai nori
Turiu ketvirtį didelio moliūgo, toks laivo formos, ką galiu pagaminti? ir maltos kalakutienos. Tiesiog paplonint moliūgo sluoksnį, prideti maltos mėsos su kažkuo ir troškinti/kepti orkaitėjė, ar kaip?
Madam, nesidarei testo?
Madam, nesidarei testo?
Ne. Aš kontaktą turėjai lb minimalų. Jau 10 dienų nieko, ale sėdžiu namie. Neinu, nekontaktuoju niekur.
Kaip jums skanu tie kepti moliūgai, neįsivaizduoju. Man jie tik sriuboje ir troškinyje tinka.
Tai paruošt nemoki
Kaip jums skanu tie kepti moliūgai, neįsivaizduoju. Man jie tik sriuboje ir troškinyje tinka.
As jo nevalgius taip troskinto. Bet pilna receptu, tai galvoju, kad turi buti valgoma. Prieskoniu i mesa as visada dedu daug, meda man turi kvepeti, o ne virtos mesos smarve tureti.
As zadu ta moliuga stipriai isskobt, o jo gabaliukai tarp mesos gi ir bus troskinys