Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu bent pasakytum, kad ne į durų staktą įsmeigt reikia :B​ 
Nu paprastai durų staktų nekepu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 06 lapkričio 2020 - 22:12

Ok, sprandine tinka. Farso nemegstu. 

Atsakyti

Sprandine pati minksciausia mesa, ner buvus ji man kieta. Smulkiau supjaustysiu. 

Atsakyti

Sprandine pati minksciausia mesa, ner buvus ji man kieta. Smulkiau supjaustysiu. 

Bet reik prieskonių nepagailėt

Atsakyti

Sėli, viešėjai pas Altą. Kaip idėjų nepasisemt? Kuo nusikalto moliūgas su krūtinėle, kad tu taip neskaniai nori :B​ 

Atsakyti

Turiu ketvirtį didelio moliūgo, toks laivo formos, ką galiu pagaminti? ir maltos kalakutienos. Tiesiog paplonint moliūgo sluoksnį, prideti maltos mėsos su kažkuo ir troškinti/kepti orkaitėjė, ar kaip?

Atsakyti

Madam, nesidarei testo?

Atsakyti

Kaip jums skanu tie kepti moliūgai, neįsivaizduoju. Man jie tik sriuboje ir troškinyje tinka. 

Atsakyti

Madam, nesidarei testo?

Ne. Aš kontaktą turėjai lb minimalų. Jau 10 dienų nieko, ale sėdžiu namie. Neinu, nekontaktuoju niekur.

Atsakyti

Kaip jums skanu tie kepti moliūgai, neįsivaizduoju. Man jie tik sriuboje ir troškinyje tinka. 

Tai paruošt nemoki :D​ 

Atsakyti

As jo nevalgius taip troskinto. Bet pilna receptu, tai galvoju, kad turi buti valgoma. Prieskoniu i mesa as visada dedu daug, meda man turi kvepeti, o ne virtos mesos smarve tureti. 

Atsakyti

As zadu ta moliuga stipriai isskobt, o jo gabaliukai tarp mesos gi ir bus troskinys 

Atsakyti