As zadu ta moliuga stipriai isskobt, o jo gabaliukai tarp mesos gi ir bus troskinys
Noriu tau patart, kad beskoniui moliūgui reikalinga atsvara skonyje. O jei tu dar beskonę vištos krūrinėlę tę įpaišysi, tai jo, tavo diedas geriau gamina.
Aš tai nežinau, esu virus tik sriubas moliūgines, taip pat košę perpus su bulvėm. Niekada nesu kepus įdaryto kažkuo.
dar, tiesa, geriam moliūgų sultis maišytas su obuoliais, obuoliai savi, moliūgų pridovanojo. Skanios. Bet jei būtų grynos, tai nžn, čia vis tiek obuoliai dominuoja.
Na moliugai ne selijos maistas, o idaryti kazkas yra lietuviska sadamazo virtuves dalis.Net i balandelius ir ydaryta paprika ziuriu skeptiskai, nors is raugintu tai man tinka. O visokiems idarams tai reikia mesa skiesti kokiais ryziais ,duona, bulvem. Siandien mastau visgi pasidaryt gatava grybu pusgamini pastetams. Teks uzsaldyt ,gal su daug sviesto ir prieskoniu bus gerai. Nes saldyti grybai tai bile kaip paruosti ,vistiek skoni praranda.Kas tas yra - grybų pusgaminis paštetams?
O kuo blogai balandėliai ir įdaryta paprika? Negalima jau taip vienareikšmiškai visko nuvertint, visai skanu.