Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As zadu ta moliuga stipriai isskobt, o jo gabaliukai tarp mesos gi ir bus troskinys 

Noriu tau patart, kad beskoniui moliūgui reikalinga atsvara skonyje. O jei tu dar beskonę vištos krūrinėlę tę įpaišysi, tai jo, tavo diedas geriau gamina.

Atsakyti

As zadu ta moliuga stipriai isskobt, o jo gabaliukai tarp mesos gi ir bus troskinys 

Tai gal tada troskintuve paprasčiau ir praktiškiau tai gamint 😀

Atsakyti

Bet, jei prieskonii daug...

Atsakyti

Noriu tau patart, kad beskoniui moliūgui reikalinga atsvara skonyje. O jei tu dar beskonę vištos krūrinėlę tę įpaišysi, tai jo, tavo diedas geriau gamina.

nu taigi sprandine desiu, jau paklausiau tavo patarimo. 

Atsakyti

Aš tai nežinau, esu virus tik sriubas moliūgines, taip pat košę perpus su bulvėm. Niekada nesu kepus  įdaryto kažkuo.  

dar, tiesa, geriam moliūgų sultis  maišytas su obuoliais, obuoliai savi, moliūgų pridovanojo. Skanios. Bet jei būtų grynos, tai nžn, čia vis tiek obuoliai dominuoja.

Atsakyti

Aš kosę net neperpus. Moliūgo per akis 1/4

Gar  skani lb košė su sorom ir lb.dietinė

Atsakyti

Aš kosę net neperpus. Moliūgo per akis 1/4

Gar  skani lb košė su sorom ir lb.dietinė

Bet skaniau su bulvėmis. O kokios tos soros? Tos perlinės kruopos?  

Atsakyti

Bet skaniau su bulvėmis. O kokios tos soros? Tos perlinės kruopos?  

Ne. Mažos apvalios geltonos. Tik reik mokėt virt jas. Ir tai dalykas pusryčiams. 

Atsakyti
Na moliugai ne selijos maistas, o idaryti kazkas yra lietuviska sadamazo virtuves dalis.Net i balandelius ir ydaryta paprika ziuriu skeptiskai, nors is raugintu tai man tinka.
O visokiems idarams tai reikia mesa skiesti kokiais ryziais ,duona, bulvem.
Siandien mastau visgi pasidaryt gatava grybu pusgamini pastetams. Teks uzsaldyt ,gal su daug sviesto ir prieskoniu bus gerai. Nes saldyti grybai tai bile kaip paruosti ,vistiek skoni praranda.
Atsakyti

Na moliugai ne selijos maistas, o idaryti kazkas yra lietuviska sadamazo virtuves dalis.Net i balandelius ir ydaryta paprika ziuriu skeptiskai, nors is raugintu tai man tinka. O visokiems idarams tai reikia mesa skiesti kokiais ryziais ,duona, bulvem. Siandien mastau visgi pasidaryt gatava grybu pusgamini pastetams. Teks uzsaldyt ,gal su daug sviesto ir prieskoniu bus gerai. Nes saldyti grybai tai bile kaip paruosti ,vistiek skoni praranda.
Kas tas yra - grybų pusgaminis paštetams?

O kuo blogai balandėliai ir įdaryta paprika? Negalima jau taip vienareikšmiškai visko nuvertint, visai skanu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 07 lapkričio 2020 - 07:18
Skanu ,bet skonis neatitinka darbo sanaudu .O grybus zadu iskept su sviestu bei svogunais ir cesnakais ir truputi rozmarino.
Atsakyti

Kas tas yra - grybų pusgaminis paštetams?

O kuo blogai balandėliai ir įdaryta paprika? Negalima jau taip vienareikšmiškai visko nuvertint, visai skanu.

Blogai tuo kad daug darbo

Atsakyti