Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Madam, tu esi keistas žmogus.atlėkei čia visaip mane ir mano šeimą išvadinai.o bendravom.metų metais ir aš tau nieko blogo nepadariau.dingusi katė tai dar ne mano demoniškumo ir adamsų šeimynėlės įrodymai.nors pastarieji labai faini,tik tu turėjai galvoje ne jų originalumą,humoro jausmą ir šarmingą ypatingumą.o jie būtent tokie.

tuoj atsiprasys, nepergyvenk. 

Is pradziu apsika, paskui atsiprasineja. 

Atsakyti

Neatsiprašys,nes ji dabar td.krūta.

Atsakyti

Pagal Vangą, žmonės kris tiesiog gatvėse, tai tikrai nebus viskas kaip buvę. O kai tų "nepanikuojančių" vaikai iškris, tada ir pažiūrėsim į tas drąsuoles.
Kaip buve nebus, nes labai buvom uzsiliuliave saugaus, lengvo ir pavirsutinisko gyvenimo. O tai jau ne pirmas virusiukas pastaruoju metu, tik tiek, kad kiti taip neisplito.

O tai reiskia, kad tikrai ir ne paskutinis... .

Ner gerai tas toks zmoniu makalavimasis po visa svieta.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 kovo 2020 - 13:24

Bet ar pabludot???  :blink:  :blink:  :blink:  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 kovo 2020 - 13:30

Kaa pablūdo?ne.eilinė diena rojuj.🙂

Atsakyti

Nu nzn... Geriau maziau tokiu eiliniu dienu tuomet.

Atsakyti

Jokia čia nenaujiena.jos buvo ir bus.šampano taurės daužomos kitur.

Atsakyti

Kaip buve nebus, nes labai buvom uzsiliuliave saugaus, lengvo ir pavirsutinisko gyvenimo. O tai jau ne pirmas virusiukas pastaruoju metu, tik tiek, kad kiti taip neisplito.

O tai reiskia, kad tikrai ir ne paskutinis... .

bus virusu, bus skiepu, bus visko. Gyvenimas keiciasi is esmes periodoskai, ir tai normalu. 

Atsakyti

Gamtoje tai numatyta nebuvo. Zinduoliai nekeliauja dideliais srautais dideliais atstumais. Keiciam gamta, ji duoda atsaka. 

Atsakyti

Gamtoje tai numatyta nebuvo. Zinduoliai nekeliauja dideliais srautais dideliais atstumais. Keiciam gamta, ji duoda atsaka. 

Taip :(

Atsakyti

ko tokios piktos?

Atsakyti

Visada tokios buvom.😁

Atsakyti