Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Dabar jau visi psichologais patape, sedi namie ir rasineja per visus galus... 

Ten ne tas atvejis.

Mokslu daktaro laipsni turintis zmogus ir lb.daug mokslu baiges zmogus.

Pasiseke mysu merui su zmona :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 kovo 2020 - 12:08

Mano aplinkoj visi ramus. Diedas, vaikas, dukra DE, mama, kolegos, kai bendraujam per skype konferencija. Ner kam seti panikos.  Kolkas. 

Tai tavo aplinkoj. Na, ir mano. Tai ir kas? Negi neatveri akių plačiau?

Atsakyti

Pinot, as viska matau ir zinau. Bet nepanikuoju. Tiesiog nepanikuoju, nes zinau, kad tai nieko nepakeis. Stresu gyvenime turejus labai daug, tai zinsu, kad viskas kazkada issisprendzia.

Papanikuosiu, kai/jei kazkas is savu susirgs. 

Atsakyti

Labai man keistas tas pasakymas "nebebus kaip buvo". 

Būtent praeis tas virusas ir viskas su laiku būtent bus kaip buvo. 

Taip, įvyks daug tragedijų šeimose, daugybė netekčių, bet imant bendrai gyvenimą (ne konkrečios šeimos, o žmonijos bendrai) viskas grįš į tą patį ritmą. 

Šeimose, kur bus netektys, taip, nebebus, kaip buvo. Bet toks gyvenimas realiai juk ir yra, tos tragedijos šeimose būna ir šiaip, kasdien miršta šimtai žmonių ir tai pakeičia likusių gyvųjų gyvenimus. 

Čia buvo šiaip. O iš tikro tai baisu, baisu ir baisu. Tik aišku ne dėl šunų. 

Atsakyti

Bus, kaip buvo. Pasauly. O daugybeje seimu ir be viruso sergama paskutines stadijos veziu. Siandien. 

Atsakyti

Taip.viskas bus kaip buvę.visi gyvens kaip gyvenę.aišku tik tie,ko tai  nepalies.

Ir aš pvz viską suprantu ir nieko  neneigiu.ir stoikai mano mylimiausi filosofai.tik man kaip asmeniui t.y Intemorai sunku tokią pasaulėvoką turėt..nes prigimtis tiesiog kitokia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 28 kovo 2020 - 12:34

Pagal Vangą, žmonės kris tiesiog gatvėse, tai tikrai nebus viskas kaip buvę. O kai tų "nepanikuojančių" vaikai iškris, tada ir pažiūrėsim į tas drąsuoles.

Atsakyti

O ką ta panika pakeis.jei dabar eisiu ir išprotėsiu,tai nemirs niekas.aišku žmonės panikuos kai tai bus asmeninė tragedija.

Atsakyti

O tu ir lauki, kada iskris?

Sakai, panikuoji, tai tavi turetu neiskristi?

Vanga tiki? Artiste tu artiste...  :lol:​ 

Atsakyti

Bus kaip buvo materialia prasme, galbūt. Kai ekonomika atsigaus. Bet mūsų karta, nei mūsų vaikų karta  nėra išgyvenusi nieko panašaus. Tik  neminėkim tų santvarkų pasikeitimo, blokados ir pan. dalykų, nes tai nekėlė tokios audros. Ten buvo galima kažkaip prisitaikyti, ir žmonės prisitaikė.

O šiuo atveju, dar neaišku kaip toliau seksis, daugelio žmonių pasąmonėje bus tam tikras įspaudas. Supraskit kaip norit, vienoks ar kitoks. Jei mąstot plačiau, esat empatiškos.

Atsakyti

O tu ir lauki, kada iskris?

Sakai, panikuoji, tai tavi turetu neiskristi?

Vanga tiki? Artiste tu artiste...  :lol:​ 

Aš tai nesuprantu, Sėlija, lyg ir norėtum, kad temoje žmonės rašytų, tai ko dabar iškart įžeidinėji?

Atsakyti

Ai, negražiai čia skamba, primena nesenus laikus, kai buvo visus įžeidinėjantis personažas iš V raidės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 28 kovo 2020 - 12:43