Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai nesuprantu, Sėlija, lyg ir norėtum, kad temoje žmonės rašytų, tai ko dabar iškart įžeidinėji?

Tai kad neraso normaliai, saiposi, tai tegul eina i td saipytis. Dabar yra labai gerai panikuoti, o jei nepanikuoji, tai jau blogas? Ir dar tavo vaikais grasina.. 

Atsakyti

O tu ir lauki, kada iskris?

Sakai, panikuoji, tai tavi turetu neiskristi?

Vanga tiki? Artiste tu artiste...  :lol:​ 

Savo epitetus pasilik sau, neartiste. Netikiu niekuo, bet ir pochuizmo nerodau. 

Atsakyti

Tai kad neraso normaliai, saiposi, tai tegul eina i td saipytis. Dabar yra labai gerai panikuoti, o jei nepanikuoji, tai jau blogas? Ir dar tavo vaikais grasina.. 

Tai irgi galėčiau piktintis, kad nerašo kažkas normaliai, t.y. pagal mane. Bet nenustatinėju, nes rašyti tai galima.

Tu net su žinomu šauktukiniu troliu leidiesi į pokalbius, ar kas tau prikišo? Nors kitoms tai netinka.

Reguliuoji pagal nuotaiką.

Atsakyti

Aš tai nesuprantu, Sėlija, lyg ir norėtum, kad temoje žmonės rašytų, tai ko dabar iškart įžeidinėji?

Klimaksas gal sunkus. O, tu teisi, ji visom segasi kaip erkė ir daugelis būtent dėl jos nebendrauja, nes neįmanoma.

Atsakyti

O as rodau? As tik sakau, kad siandien dar nepanikuoju. Panikuosiu, kai bus konkreti gresme. Amadeja pradejo panikuoti, kai dar LT viruso nebuvo, ir ka tai dave? Absoliutu nuli naudos. Reikia saugoti davo psichika, dar prireiks nervu ateity,kai/jei ateis konkreti beda i tavo namus. 

Atsakyti

Klimaksas gal sunkus. O, tu teisi, ji visom segasi kaip erkė ir daugelis būtent dėl jos nebendrauja, nes neįmanoma.

Dink tu nestabili kluika is cia. 

Atsakyti

Dink tu nestabili kluika is cia. 

Tu turi teisę nurodyt kam ką daryt, kalbėt, ar kur dingt? Epitetais jokiais neapdovanosiu, nes iki tavo lygio nusileist nenoriu.

Atsakyti

Nėra išgyvenę.dabar išgyvens.pasirinkimo nėra.ir tos mintys,kad jau visi iškrisim ir išmirsim tikrai stiprybės nesuteikia.

Atsakyti

Tu turi teisę nurodyt kam ką daryt, kalbėt, ar kur dingt? Epitetais jokiais neapdovanosiu, nes iki tavo lygio nusileist nenoriu.

Jau apdovanojai. Lakstai per temas, vienoj temoj parasai  pasaipia zinute, o i kita nunesi ta zinute parodyt, kokia tu kruta buvai, kaip parasei :lol:

Juokingiausias personazas, kas antra menesi  namus perkantis :lol:​ 

Atsakyti

Geriau būt biednu personažu, net sodo nenusiperkančiu, ane? O savo turto deklaracijos tau tikrai neteiksiu. Netiki, man tikrai pofig. Tavo nuomonė nesvarbi, o prie ko kas antrą mėnesį, iš viso neįsivaizduoju. Savo neapykantoj kada nors paskęsi, nes tokioms, kaip tu, gyvenime tikrai būna atseikėta. Ir pačiu blogiausiu būdu.

Atsakyti

Madam, tu esi keistas žmogus.atlėkei čia visaip mane ir mano šeimą išvadinai.o bendravom.metų metais ir aš tau nieko blogo nepadariau.dingusi katė tai dar ne mano demoniškumo ir adamsų šeimynėlės įrodymai.nors pastarieji labai faini,tik tu turėjai galvoje ne jų originalumą,humoro jausmą ir šarmingą ypatingumą.o jie būtent tokie.

Atsakyti

Jo, geriau but biednu, nei melagiu. 

Tavo sodai nuo koronos neisgelbes, tai dabar ir panikuoji, kadangi vertybes persikainavo.

Atsakyti