Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai koks skirtumas pasakoja, ar ne. Esme ar jas realizuoja. 

Tai taip. Maža kokios fantazijos  žmonėms gali užeiti. Normalu kad visų net nepasakoji sutuoktiniui

Atsakyti

va, man tokių reikia. Buvo tobulai skanūs.

Atsakyti

Tai čia ant griliaus kepta gi

Atsakyti

Tai čia ant griliaus kepta gi

Taip, bet man ir ant griliaus taip neišeina. 

Atsakyti

man tie baklažanai užstrigo, pšeprašam visų, kuriem sexfantazijų tema  labai svarbi.

Tiesiog bandau savo klaidą išsiaiškint. Gadangi gaminu namie, picų neužsakinėju, o baklažanai man skanu, tai "zulinu". :)​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 08 Lap 2020 - 13:00, parašė: Tai koks skirtumas pasakoja, ar ne. Esme ar jas realizuoja.
Taip tas ,tiesa. Tik klausimas ar normalu tas fantazijas realizuotu.
Atsakyti

Taip tas ,tiesa. Tik klausimas ar normalu tas fantazijas realizuotu.

Juk kiekvienas savo normalumo ribas turi. Kitiems ir oralinis nenormalu, iškrypimas 

Atsakyti

O aš siūlau padaryt taip. Nesvarbu amadėja nori ten tos grupavuchos ar ne. Paimt ir patikrint.sakyt,ai žinai persigalvojau,nebenoriu aš tos pirties,gal kada kitą kartą.geriau paplanuojam vestuves,dabar čia svarbesnis klausimas.po vestuvių,va būtų pats tas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 lapkričio 2020 - 13:59

O tai jie planavo grupinį pirtyje? Kažką praleidau?

Atsakyti

GAILE*, 08 Lap 2020 - 14:00, parašė: O tai jie planavo grupinį pirtyje? Kažką praleidau?
Ne..čia šiaip pafantazavau,nes.ką beplanuotų,tai tegul po vestuvių.bent jai aš suoratau,kad kažką planuoja.
Atsakyti
O koks pas jus dar grupinis? Pas mus pentai prie misko stovi ,tikrina ar su kaukem. Buivolu piemuo devi kauke su skyle cigaretei.Grupinis ,veselijos? Rimtai dar leidziama?
O patys skaniausi baklazanai man asmeniskai yra su jautiena ir pomidoru - papriku padazu.
Atsakyti

O koks pas jus dar grupinis? Pas mus pentai prie misko stovi ,tikrina ar su kaukem. Buivolu piemuo devi kauke su skyle cigaretei.Grupinis ,veselijos? Rimtai dar leidziama?
O patys skaniausi baklazanai man asmeniskai yra su jautiena ir pomidoru - papriku padazu.

uoj. :lol:​ 

Grupiniams matyt nereikia leidimo ir viešumo. Ką ten suprasi, ką žmonės pirtyje veikia.

Atsakyti