Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Siaip tai daug kas valgo baklazanus vietoje grybu ir bulviu ,irgi labai vidurzemio biggrin.gif
Atsakyti

O man balandėliams laiko negaila. Cepelinų nedarau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 lapkričio 2020 - 12:03

Nu fantazijos irgi įvairios.mes pvz nekalbam ,kad norėtumėm trečio ar trečios...

Nu tai visokių jų būna.

Atsakyti

Bet čia visai kitokia situacija. Amadeja nėra trecia

Aš paėmiau man žinomą situaciją palyginimui, kad tai kas mums atrodo ne norma, kitiems atrodo normalu. Ir mes patys gal nežinom, kur tos ribos.

Atsakyti

Nu fantazijos irgi įvairios.mes pvz nekalbam ,kad norėtumėm trečio ar trečios...

Jei jūs nekalbat, tai nereiškia kad tb nenorėtų su dviem vienu metu pavaryt 😂

Atsakyti

Aš paėmiau man žinomą situaciją palyginimui, kad tai kas mums atrodo ne norma, kitiems atrodo normalu. Ir mes patys gal nežinom, kur tos ribos.

Na bet kažin ar tai tavo draugei normalu but trečia. Abejoju ar ji jaučiasi gerai ir to nori. 

Atsakyti

Siaip tai daug kas valgo baklazanus vietoje grybu ir bulviu ,irgi labai vidurzemio biggrin.gif

Baklažanai skanu, tinkamai paruošus. Bet man jų niekaip neišeina skaniai pagaminti.

Italijoj valgiau juos  labai skaniai paruoštus.

Atsakyti
O maisto gamyba tai irgi technikos reikalas. Jei gamini is zaliavu ,tai galima prigamint ir uzsaldyt . Dabar kai visokie ribojimai ,gi tenka daug zaliavos uzsipirkt. Pav uzsipirkau karpio ir teko juos visus orkateje iskept ir i zuvu cakes, nera lietuvisko atitikmens ,o kotletai netikslu ,paversti. Tai dar uzsaldau ir bus greit paruosiamas patiekalas biggrin.gif
O va baklazanus reikia grieztai lauko ugniakure kepti ,kol susprogsta. Irgi technologija. O kaip beskoni materiala bet kur galima ikomponuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 08 lapkričio 2020 - 12:26

Na bet kažin ar tai tavo draugei normalu but trečia. Abejoju ar ji jaučiasi gerai ir to nori. 

Jai buvo normalu, sakau gi, nejautė ji jokio pažeminimo. O ten viskas irgi baigėsi įdomiai,  jis jai pasipiršo, ji pakraupo, atsisakė, ir nebenorėjo jo matyt. Nutraukė santykius.  Matyt, jai ne tik tiko jų santykiai, bet ji kitaip ir neįsivaizdavo. Man tai ji tokia pačiuožus. Nėra graži, tokia net prie baisesnių, bet kažkokia įdomi. Ir tuos diedus traukia kažkuo bet kokia forma. :)​ Bet šeimos nesukūrė, vaikų neturi, vieniša. Viskas savo noru.

Mums nesuprantama, kadangi daugiau ar mažiau mąstom tradiciškai.

Atsakyti

Baklažanai skanu, tinkamai paruošus. Bet man jų niekaip neišeina skaniai pagaminti.

Italijoj valgiau juos  labai skaniai paruoštus.

Bet kokia mėsa ar žuvį kepant orkaitėje, šalia pridėt griezineliais baklažanų, pabarstyti prieskoniais ir apšlakstyti aliejumi. Ir paprasta ir skanu. 

I troškinį tiesiog įpjaustyt

Su makaronais vietoj mėsos padažo darau baklažanų, pomidorų, saulėje džiovintų pomidorų, svogūnų, česnakų. Viską supjaustyti, pakepinti ir sumaišyti su virtais makaronais

Atsakyti

Nu tai jai nesinorejo zmona buti. Tik meiluze. 

Atsakyti

O va baklazanus reikia griestai lauko ugniakure kepti ,kol susprogsta. Irgi technologija. O kaip beskoni materiala bet kur galima ikomponuot.

Tai va būtent, jie man gaunasi patižę ir be skonio. O kepant lauke ant grilio - daugmaž, bet irgi ne visai. Nemoku.

Iš jų gerai gaunasi tik vadinama "ikra zamorskaja baklažannaja ", bet ją ne visi valgo.

Atsakyti