Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O tu teisi? Kuom remiesi taip teigdama? Iš kur žinai kad meiluže tas amadejos draugas turi? 

Neteigiu, tai vienas punktas iš pasvarstymų :)​ 

Atsakyti

O man balandėliams laiko negaila. Cepelinų nedarau.

Nematau jokio a la labai daug darbo su balandėliais. Va, cepelinai, tai joooo. Bet ir tuos ryt lipdysim su vyru :)​ 

Atsakyti

Bet kokia mėsa ar žuvį kepant orkaitėje, šalia pridėt griezineliais baklažanų, pabarstyti prieskoniais ir apšlakstyti aliejumi. Ir paprasta ir skanu. 

I troškinį tiesiog įpjaustyt

Su makaronais vietoj mėsos padažo darau baklažanų, pomidorų, saulėje džiovintų pomidorų, svogūnų, česnakų. Viską supjaustyti, pakepinti ir sumaišyti su virtais makaronais

Man vis tiek jie patižę išeina ir be skonio. Ar reikia juos pamirkyti sūdytam vandeny ar tiesiog pasūdyti ir palaikyti prieš gaminant?

Makaronų receptas visai neblogas, įsidėmėsiu.

Atsakyti
O kodel? Man skanu ta ikra. Beto irgi pusgaminis kokiai lazanijai ,sriubai ar net padazams.
Reikia eit grybu valyt. Yra siemet .
Atsakyti

Man vis tiek jie patižę išeina ir be skonio. Ar reikia juos pamirkyti sūdytam vandeny ar tiesiog pasūdyti ir palaikyti prieš gaminant?

Makaronų receptas visai neblogas, įsidėmėsiu.

Troškinyje jie prisigeria bendro skonio tiesiog. O kepti ir turi  būt patize. Nieko aš nemirkau, kepu paprastai orkaitėje, tik aliejumi ir prieskoniais apiberus. Man tai skanu 

Atsakyti
As irgi pirmais metais druska barstydavau , bet paskui kai reikia sudorot karuciais ,druskos gaila . Tai juos biski pabadai peiliu ir nakciai uzmerki i vandeni. O paskui i gerai ikaitusi ugniakura.
Atsakyti

Tos balklazanu ikros vyras kartais nuperka, man ji visai skani. 

Atsakyti

GAILE*, 08 Lap 2020 - 12:05, parašė: Jei jūs nekalbat, tai nereiškia kad tb nenorėtų su dviem vienu metu pavaryt
Ne,bet aš žinau ,kad jam.dženifer lopes ir mila jovivič ,kaip man mikutavičius🤣

Bet kadangi abu žūnom,kad to nebus,tai ramu.

Atsakyti

O kodel? Man skanu ta ikra. Beto irgi pusgaminis kokiai lazanijai ,sriubai ar net padazams.
Reikia eit grybu valyt. Yra siemet .

Man irgi skani. Aš jos negaminus namie, mano anyta turi tik savo receptą, skaniai jai gaunasi.

Ir parduotuviniai skanūs.

Troškinyje jie prisigeria bendro skonio tiesiog. O kepti ir turi  būt patize. Nieko aš nemirkau, kepu paprastai orkaitėje, tik aliejumi ir prieskoniais apiberus. Man tai skanu 

tai aš blogai darau tada. Aš juos papildomai ištižinu mirkydama sūdytam vandeny. Kažkur skaičius, kad taip reikia kartumą nuimti.

Atsakyti

Kad iškepe baklažanai nebūna kartūs. Kartumas gi tik kol žali 

Atsakyti

Ne,bet aš žinau ,kad jam.dženifer lopes ir mila jovivič ,kaip man mikutavičius🤣

Bet kadangi abu žūnom,kad to nebus,tai ramu.

Nemanau kad viską žinai ko jis norėtų. Netikiu kad yra vyrų, pasakojančių žmonoms visas savo fantazijas

Atsakyti

Tai koks skirtumas pasakoja, ar ne. Esme ar jas realizuoja. 

Atsakyti