O tu teisi? Kuom remiesi taip teigdama? Iš kur žinai kad meiluže tas amadejos draugas turi?
Neteigiu, tai vienas punktas iš pasvarstymų
Bet kokia mėsa ar žuvį kepant orkaitėje, šalia pridėt griezineliais baklažanų, pabarstyti prieskoniais ir apšlakstyti aliejumi. Ir paprasta ir skanu.
I troškinį tiesiog įpjaustyt
Su makaronais vietoj mėsos padažo darau baklažanų, pomidorų, saulėje džiovintų pomidorų, svogūnų, česnakų. Viską supjaustyti, pakepinti ir sumaišyti su virtais makaronais
Man vis tiek jie patižę išeina ir be skonio. Ar reikia juos pamirkyti sūdytam vandeny ar tiesiog pasūdyti ir palaikyti prieš gaminant?
Makaronų receptas visai neblogas, įsidėmėsiu.
Man vis tiek jie patižę išeina ir be skonio. Ar reikia juos pamirkyti sūdytam vandeny ar tiesiog pasūdyti ir palaikyti prieš gaminant?
Makaronų receptas visai neblogas, įsidėmėsiu.
Troškinyje jie prisigeria bendro skonio tiesiog. O kepti ir turi būt patize. Nieko aš nemirkau, kepu paprastai orkaitėje, tik aliejumi ir prieskoniais apiberus. Man tai skanu
O kodel? Man skanu ta ikra. Beto irgi pusgaminis kokiai lazanijai ,sriubai ar net padazams.
Reikia eit grybu valyt. Yra siemet .
Man irgi skani. Aš jos negaminus namie, mano anyta turi tik savo receptą, skaniai jai gaunasi.
Ir parduotuviniai skanūs.
Troškinyje jie prisigeria bendro skonio tiesiog. O kepti ir turi būt patize. Nieko aš nemirkau, kepu paprastai orkaitėje, tik aliejumi ir prieskoniais apiberus. Man tai skanu
tai aš blogai darau tada. Aš juos papildomai ištižinu mirkydama sūdytam vandeny. Kažkur skaičius, kad taip reikia kartumą nuimti.