Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Zenysites per Kalėdas?

Nea, per mažojo gimtadienį :)

Atsakyti

O tai jau data registruota? Prieš pat Naujus?

Po

Atsakyti

Nu jau reikalas sugadintas,jei pamėto ir patampo,o dar yra visokių tų vaikų,švelniai tariant įdomių.

Tai taip. Tik as galvoju,kad sito jau nesukontroliuosi.

Bet is esmes stengiasi laikytis tų taisyklių. Mano tai net nesiskundžia kad nepatogu ar pan.

Dar ir grizta autiku patys  :rolleyes: 

Patarimus zarstem zarstem,o ji tuo metu data rinkosi :rolleyes:​ 

Atsakyti

Tai taip. Tik as galvoju,kad sito jau nesukontroliuosi.

Bet is esmes stengiasi laikytis tų taisyklių. Mano tai net nesiskundžia kad nepatogu ar pan.

Dar ir grizta autiku patys  :rolleyes:

Patarimus zarstem zarstem,o ji tuo metu data rinkosi :rolleyes:​ 

🤣

Atsakyti

Karoče, teikit pasiulymus vestuvinei šlebei. 

Atsakyti

Atidu, 10 Lap 2020 - 16:01, parašė: Tai taip. Tik as galvoju,kad sito jau nesukontroliuosi. Bet is esmes stengiasi laikytis tų taisyklių. Mano tai net nesiskundžia kad nepatogu ar pan. Dar ir grizta autiku patys :rolleyes: Patarimus zarstem zarstem,o ji tuo metu data rinkosi :rolleyes:
Būtent,kaf kai bieni stengiasi, kiti je,o vaikų tarpe tsi tikrai yra,jei jau suaugę nesiiaiko tsisyklių tai maži vaikai tikrai ne ta publika.
Atsakyti

Karoče, teikit pasiulymus vestuvinei šlebei. 

Aha, skubam.

Visos čia tuoj patarinėsim, gaišim laiką, domėsimės, o pasirodys, kad ji jau seniai  pasirinko. O apie tai žino tik Lavinax.

Būtent Amadėjai sukurtas posakis "šunys loja, o karavanas eina". :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 10 lapkričio 2020 - 17:55

Nieko aš nežinau ir mane erzina jos kalbėjimas užuominom 😁

Atsakyti

Nu tai aškiai gi parašiau :)

Atsakyti

Amadėja*, 10 Lap 2020 - 18:54, parašė: Nu tai aškiai gi parašiau :)
Nieki tu aiškiai nerašai .
Atsakyti

Gaila, neradau sito, kai Mona laukesi... jai turbut taip kazko panasaus norejosi :D

Atsakyti

attachicon.gif[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=268726"]FB_IMG_1605030695021.jpg[/url] Gaila, neradau sito, kai Mona laukesi... jai turbut taip kazko panasaus norejosi :D

Fui kaip bjauru 🤮

O jei jau prisiminus, tai gi aš vėmiau beveik kasdien, tai nelabai ir norėdavau valgyt...

Iš tokių, ką priskirčiau keistiems nėštumo maisto poreikiams, tai buvo mandarinai su marinuotais agurkėliais. Vienu metu taip abiejų norėdavau, kad vieną galėdavau kitu užkąst 😂 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LavinaX: 10 lapkričio 2020 - 20:26