Zenysites per Kalėdas?
Nea, per mažojo gimtadienį
Nu jau reikalas sugadintas,jei pamėto ir patampo,o dar yra visokių tų vaikų,švelniai tariant įdomių.
Tai taip. Tik as galvoju,kad sito jau nesukontroliuosi.
Bet is esmes stengiasi laikytis tų taisyklių. Mano tai net nesiskundžia kad nepatogu ar pan.
Dar ir grizta autiku patys
Patarimus zarstem zarstem,o ji tuo metu data rinkosi
Atidu, 10 Lap 2020 - 16:01, parašė: Tai taip. Tik as galvoju,kad sito jau nesukontroliuosi. Bet is esmes stengiasi laikytis tų taisyklių. Mano tai net nesiskundžia kad nepatogu ar pan. Dar ir grizta autiku patysBūtent,kaf kai bieni stengiasi, kiti je,o vaikų tarpe tsi tikrai yra,jei jau suaugę nesiiaiko tsisyklių tai maži vaikai tikrai ne ta publika.Patarimus zarstem zarstem,o ji tuo metu data rinkosi
[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=268726"]FB_IMG_1605030695021.jpg[/url] Gaila, neradau sito, kai Mona laukesi... jai turbut taip kazko panasaus norejosi
Fui kaip bjauru 🤮
O jei jau prisiminus, tai gi aš vėmiau beveik kasdien, tai nelabai ir norėdavau valgyt...
Iš tokių, ką priskirčiau keistiems nėštumo maisto poreikiams, tai buvo mandarinai su marinuotais agurkėliais. Vienu metu taip abiejų norėdavau, kad vieną galėdavau kitu užkąst 😂