Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai lb nevirskinu tokio tipo balių. Ne tik pinigų gaila, bet ir neįdomu 

Kad net nelabai žinai kokio tipo mes norim 😄

Atsakyti

https://images.app.g...Cmcuba5AnNHK3b7

neturejo ji nei tokios siauros nosies, nei tokiu akiu. 

Jai čia kokių 18 m. Nu pasikeičia visi per 30 m 😂. Nosis tai operuota turbūt. O akys tikrai ne, čia dėl makiažo tas siaurų o įspūdis. 

Nepasakyčiau kad į save nepanaši. Lb net panaši, tik tiek kad senesnė, stilius kitas 

Atsakyti

https://images.app.g...Cmcuba5AnNHK3b7

neturejo ji nei tokios siauros nosies, nei tokiu akiu. 

Nu tai ten ir parodyta, kaip išgaunamos tos akys ir nosis. Būtent apie tai kalbama, nosies siaurinimas tonavimo pagalba, akys. Profesionaliai viskas atliekama.

Na, gal kada ir pasidarė nosies siaurinimą, bet nemanau. Jaunystėje būna kitokie bruožai, viskas putliau, pakelta. O su metais  viskas varo "į pietus".

Šiaip ji man labai gražiai atrodo, tik makiažas toks savotiškas. Bet čia jos stilius.

Atsakyti

Nu tai sakei, suknelė, sodyba, šokiai, giminės 

Atsakyti

Nu tai ten ir parodyta, kaip išgaunamos tos akys ir nosis. Būtent apie tai kalbama, nosies siaurinimas tonavimo pagalba, akys. Profesionaliai viskas atliekama.

Na, gal kada ir pasidarė nosies siaurinimą, bet nemanau. Jaunystėje būna kitokie bruožai, viskas putliau, pakelta. O su metais  viskas varo "į pietus".

Šiaip ji man labai gražiai atrodo, tik makiažas toks savotiškas. Bet čia jos stilius.

Aha, man ji irgi lb daili moteris, jei ir daryta kas, tai itin subtiliai. Na akis aš kitaip dazyciau. Bet va Kate Middleton irgi negražiai akis dažo mano manymu 

Atsakyti

Po to bus gaila išleistų pinigų, išvaišintų tam 'pasėdėjimui".

Aš visada už kuklias vestuvės ir kelionę iškart  po to tik sau. Čia ir yra gyvenimo prisiminimai, o ne tai, kad kažkas padaugino, kažkas su kažkuo susipešė, kaip dažnai būna, švenčiant su draugais ir giminėm.

Gyvensite gyvenimą tai jūs, o ne jūsų draugai.

Atsakyti

Nu tai sakei, suknelė, sodyba, šokiai, giminės 

Nu suknelė taip, noriu pasipuošt. 

Sodyba ne. Ieškom kokios vietos įdomesnės, kad būtų pusiau laukas, pusiau vidus, jei lytų ar pan. Bet daugiau lauko. Ir be nalvynės, todėl netoli Kauno. Su maistu, padavėjais, tvarkingai. Variantai trys yra. Raudondvario dvaro salė, Raudonės pilis (iki jos plaukt laivu), arba tiesiog graži ale sodyba-restoranas panašioms šventėms, turi gražų variantą šventėms lauke. 

Aišku gal dar kažką sugalvosim, užmatydlsim ar pan. Tiesiog kolkas kainos buvo paskaičiuotos šitiems trims variantams. 

Ai jau per daug išsiplėčiau 😁

Atsakyti

Aha, man ji irgi lb daili moteris, jei ir daryta kas, tai itin subtiliai. Na akis aš kitaip dazyciau. Bet va Kate Middleton irgi negražiai akis dažo mano manymu 

Middleton jas dar vis apveda, nors tas aplinkui apvedimas, ne nejaunina, nei madinga. Ji man kartais senesnė atrodo pagal savo metus.

Atsakyti

Po to bus gaila išleistų pinigų, išvaišintų tam 'pasėdėjimui".

Aš visada už kuklias vestuvės ir kelionę iškart  po to tik sau. Čia ir yra gyvenimo prisiminimai, o ne tai, kad kažkas padaugino, kažkas su kažkuo susipešė, kaip dažnai būna, švenčiant su draugais ir giminėm.

Gyvensite gyvenimą tai jūs, o ne jūsų draugai.

Tai va va, kad gaila tų pinigų, kurie per naktį bus pravalgyti-pragerti 🙈🙈🙈

Atsakyti

Nu tai sveciai sudovanos, atsipirks dalis tu pinigu. 

Atsakyti

O man ji ufonautas. 

Atsakyti

Nosis zmogaus niekada nemazeja, nosis ir ausys su amzium dideja. 

Atsakyti