Tai visur duduoja, kad Melanija Trampa palieka. Pazejau jos jaunos fotkes, tai net nepanasi i dabartine.
Amadėja tai papasakok ką planuojat.
Mes irgi planuojam, tik ne taip greit, vasarą, bet aš nebežinau, tris variangus apsvarstėm, net ir tikrai kuklią šventę darant susumavom apie 4k gaunasi. Blyn man gaila 🙈 o ir mašinai išsileidom neplanuotai.
Jei dar vestuvės 4-5k, tai sklypas nusikels nežinia dar kiek metų į priekį
Tai visur duduoja, kad Melanija Trampa palieka. Pazejau jos jaunos fotkes, tai net nepanasi i dabartine.
Man tai panaši. Jos makiažas labai pasikeitęs, kažkur yotubėj yra pateikta jos dažymosi technika, ir kaip keistėsi metams bėgant. Tas akių siaurinimas, pakėlimas įkypai. Viskas makiažo pagalba.
Amadėja tai papasakok ką planuojat.
Mes irgi planuojam, tik ne taip greit, vasarą, bet aš nebežinau, tris variangus apsvarstėm, net ir tikrai kuklią šventę darant susumavom apie 4k gaunasi. Blyn man gaila 🙈 o ir mašinai išsileidom neplanuotai.
Tai kodėl jūs tiesiog nesusirasot? Gražiai apsirengiat, pasikviečiat tėvus, brolį, sesę ir į zaksa. Po to į restoraną pasėdėt. Kainuos kelis šimtus su viskuo. Dar pinigais padovanos artimieji ir atsipirks viskas
Tai kodėl jūs tiesiog nesusirasot? Gražiai apsirengiat, pasikviečiat tėvus, brolį, sesę ir į zaksa. Po to į restoraną pasėdėt. Kainuos kelis šimtus su viskuo. Dar pinigais padovanos artimieji ir atsipirks viskas
Nes taip nesinori. Juk tik kartą (bent taip visi tikisi 😁) tuokiesi, tai tuomet noriu ir pasipuošt, ir pašvęst, pašokt, pasilinksmint. Tada reikia ir vietos, ir draugų.
O tik susirašyt nežinau, kažkaip nesinori.
Blyn man gaila 🙈 o ir mašinai išsileidom neplanuotai.
man irgi būtų gaila.
Visada buvo gaila pinigų visokiems jubiliejams, vestuvėms, gimtadieniams, viskam, kas susiję su ego ir tuštybės patenkinimu.
Nes taip nesinori. Juk tik kartą (bent taip visi tikisi 😁) tuokiesi, tai tuomet noriu ir pasipuošt, ir pašvęst, pašokt, pasilinksmint. Tada reikia ir vietos, ir draugų.
O tik susirašyt nežinau, kažkaip nesinori.
Na tai tokios pramogos kainuoja nemažai. Tada turi apsispręsti ar labiau gaila ar labiau nori
https://images.app.g...Cmcuba5AnNHK3b7
neturejo ji nei tokios siauros nosies, nei tokiu akiu.
Na tai tokios pramogos kainuoja nemažai. Tada turi apsispręsti ar labiau gaila ar labiau nori
Tai taip, teks spręsti, bet sunku, jaučiu dar ilgai dvejosim, o tada jau bus per vėlu 😁 nes norint šventę daryt gi reikia viską gan anksti pradėt užsakinėt.
https://images.app.g...Cmcuba5AnNHK3b7
neturejo ji nei tokios siauros nosies, nei tokiu akiu.
Nosis tai tikrai tvarkyta, nors graži ir taip buvo.
O akys tai gal tik makiažas.