Atidu, 11 Lap 2020 - 23:51, parašė: Maniskiai tai nesiskunde del kaukiu.Tik kas del ju paciu apsaugos tos naudos kazi ar yra.Nei teisingai uzsideda, krapstos po ta kauke,taisos... Tik va mastau,jei yra vyresniu mokytoju gal ju apsaugai ir gerai. Mano vaikai puikūs,taisyklių laikos.Ir dar man primenaManiškė irgi ne,bet ten šimtai vaikų ir nerealu,kad visi būtų tokie pavyzdingi. Net ir pavyzding ir pamiršta ir pameta ir pasikaso, ir nosytės išlenda,nes tiesiog jie yra vaikai. Tikėtis labai didelio sąmoningumo iš žmonių,kurie neskaičiuoja net antros dešimties,labai naivu.
Greyhundai man nuostabus Jie gi neagresyvus, ko nepagaut?
Man jau baisu ir pagalvot, kaip saviškę reikės augint, kad nebūtų tokia, kokių vaikų pakęst negaliu. Naglų, rėkiančių, reikalaujančių. Sunku bus.
Na, įsivaizduok viena nerėkianti ir nereikalaujanti tarp visų rėkiančių
Šiaip pareikalauja jie visi, bet bent pas mus mokoma laikytis taisyklių, tai mokykloje ir pan.dėl elgesio jokių bėdų. Ir kaukės nekelia bėdų
O kas Lt yra aukštesnis socialinis sluoksnis?Na, aš irgi pritarčiau madam. Vistik....
Nors nežinau kaip tiksliau įvardinti. Dal daugiau žemesnio iššsilavinimo, daugiau žmonių iš mažesnių miestelių, kaimų... na, jaučiasi kažkas tokio.
O tyrimais patvirtinta, kad kaukių nedėvi žmonės, kurie linkę į asocialų elgesį.
Na, aš irgi pritarčiau madam. Vistik....
Nors nežinau kaip tiksliau įvardinti. Dal daugiau žemesnio iššsilavinimo, daugiau žmonių iš mažesnių miestelių, kaimų... na, jaučiasi kažkas tokio.
O tyrimais patvirtinta, kad kaukių nedėvi žmonės, kurie linkę į asocialų elgesį.
Rimtai? Tipo tik bomžai ir visokie pasalpiniai kaukių nenešioja arba nešioja bele kaip?
Girdėjot apie naują skandalą: baigiasi mėgintuvėliai, o naujų nenusimato Nebent apies viešųjų pirkimų įstatymą. Nes konkurso laimėtojas atsisakė tiekt
Amadėja*, 12 Lap 2020 - 10:37, parašė: Na, aš irgi pritarčiau madam. Vistik.... Nors nežinau kaip tiksliau įvardinti. Dal daugiau žemesnio iššsilavinimo, daugiau žmonių iš mažesnių miestelių, kaimų... na, jaučiasi kažkas tokio. O tyrimais patvirtinta, kad kaukių nedėvi žmonės, kurie linkę į asocialų elgesį.
O koks tavo išsilavinimas?jei ne paslaptis?ir iš kokio didmiesčio esi kilus?
Rimtai? Tipo tik bomžai ir visokie pasalpiniai kaukių nenešioja arba nešioja bele kaip?
Į asocialų elgesį gali būt linkę ir nebomžai
Na, kaip bebūtų, apie tokius žmones mano nuomonė yra bloga.
Nu va, dabar jau asmeniskai jau kovida pazistu, kolege susirgo.
Prasidejo nuo vemimo ir viduriavimo, tada atsirado kosuliai.
Pora dienu buvo prastai, dabar jau nieko, darbinius reikalus is namu tvarko.
O pati ką manai, nebijai? Kontaktavai su ja?
Tai čia apie visus galima tam tikrą nuomonę susidaryt.
Maniškė irgi ne,bet ten šimtai vaikų ir nerealu,kad visi būtų tokie pavyzdingi. Net ir pavyzding ir pamiršta ir pameta ir pasikaso, ir nosytės išlenda,nes tiesiog jie yra vaikai. Tikėtis labai didelio sąmoningumo iš žmonių,kurie neskaičiuoja net antros dešimties,labai naivu.
Sutinku.Tik norejau pasakyt kad gal tai jog mano vaikas bus su kauke labiau tiketina kad koki pagyvenusi apsaugos...
Bendram visuomenes geriui
Apie sluoksnius.
Yra asocialūs asmenys, bomžai, girtuokliai, bet ar čia sluoksnis?
dar, pasiturimai gyvenantys, "išėję į žmones", nebūtinai praeityje nebuvo nusikaltėliai, vagys ar sukčiai. Tai ar galima laikyti kažkokiu sluoksniu, jei žmogus tik pasiturimai gyvena?
Žinau vieną asmenį, kurio praeitis yra kaip snukiadaužio, skolų išmušinėtojo laukinių vakarų laikotarpiu. Dabar jis labai gražiai gyvena ir vaidina padorų pilietį. Išsilavinimo kažkokio kaip ir nelabai. Ar galima jį priskirti aukštesniam sluosniui?
O bomžas- kažkada buvęs dėstytojas. Taip gyvenimas susiklostė.
Labai slidus reikalas "sluoksniuoti" Lietuvoj. Pagal kokį požymį? Pagal kilmę, pagal turtą, išsilavinimą ar pagal elgesį?