Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Apie sluoksnius.

Yra asocialūs asmenys, bomžai, girtuokliai, bet ar čia sluoksnis? 

dar, pasiturimai gyvenantys, "išėję į žmones", nebūtinai praeityje  nebuvo nusikaltėliai, vagys ar sukčiai. Tai ar galima laikyti kažkokiu sluoksniu, jei žmogus tik pasiturimai gyvena? 

Žinau vieną asmenį, kurio praeitis yra kaip snukiadaužio, skolų išmušinėtojo laukinių vakarų laikotarpiu. Dabar jis labai gražiai gyvena ir vaidina padorų pilietį. Išsilavinimo kažkokio kaip ir nelabai.  Ar galima jį priskirti aukštesniam sluosniui? 

O bomžas- kažkada buvęs dėstytojas. Taip gyvenimas susiklostė.

Labai slidus reikalas "sluoksniuoti" Lietuvoj. Pagal kokį požymį? Pagal kilmę, pagal turtą, išsilavinimą ar pagal elgesį?

Būtent....

Aš sluoksniuoju pagal elgesį - nedėvi kaukės, tai reiškia esi asocialylus. Nesvarbu, kad su BMV X5  :lol:​ 

Atsakyti

Būtent....

Aš sluoksniuoju pagal elgesį - nedėvi kaukės, tai reiškia esi asocialylus. Nesvarbu, kad su BMV X5  :lol: 

Nu o jei dėvi po nosimi?

Atsakyti

Nu, bliamba, ne taip išsireiškiau gal, ne tai, kad sluoksniai gal, bet tiesiog atkreipiau dėmesį, kas be kaukių. Vienas diedas su puskepaliuku duonos po parduotuvę slankiojo aplamai be kaukės. Kiti du, buvo atėję matyt rytmetinę negalią palengvint, tai kaukės ant smakrų pakabintos. Na šieji buvo iš tokių biškį kaip ir asocialių pagal vaizdą. Ir gatvėse, jei mačiau be kaukių, tai buvo panašūs.

Bobutės, bent jau parduotuvėse, su kaukėm ir netgi pagrinde, teisingai dėvi. Dabar dar dėl pasakymo bobutės šautuvus pasiimkit. 

Jaunimas pagrinde tvarkingai. 

Atsakyti

Nu jau jaunimas tai toli gražu. Aišku kas yra jaunimas. Aš apie paauglius. Vaikšto gaujom visur bybianosiai, parduotuvėse. O rajonėly savam tai ir išvis be jokių kaukių, ne lygis jiems gi. 

Labai dažnai pardavėjos tokios pat būna. 

Vakar vaistinėj buvau, tai net vaistininkė iškišta nosim buvo  :oh:​ 

Atsakyti

Aš pati esu slankiojus po Topocentrą be kaukės. Čia buvo, kai atnaujino jų dėvėjimą vasarą.

Buvau po darbo, jaučiu kažko trūksta, o žmonės kažkaip aplink apeina. Bet darbuotojai nieko man nesakė. Ir tik išėjus supratau, kas ne taip. Galva neveikė tiesiog, nesukontroliavau. na, bet savęs tai asocialams nepriskiriu. :D​ 

Atsakyti

O pati ką manai, nebijai? Kontaktavai su ja?

tik ant laiptu prasilenkiau porasyk

Atsakyti

Čia nežinau į temą ar ne į temą,bet  aš pvz nesu tikra dėl nieko.nuo bomžo ateities irgi.ką aš žinau kaip bus,gal ta corona čia viską išmuš iš pagrindų,o gal stogas pavažiuos,o gal.prasigersiu,o gal išprotėsiu.

Man jau dabar stogą rauna tas nuotolinis,problemų 20kart daugiau.

Atsakyti

Nu o jei dėvi po nosimi?

Tas pats :)))

Atsakyti

Aš pati esu slankiojus po Topocentrą be kaukės. Čia buvo, kai atnaujino jų dėvėjimą vasarą.

Buvau po darbo, jaučiu kažko trūksta, o žmonės kažkaip aplink apeina. Bet darbuotojai nieko man nesakė. Ir tik išėjus supratau, kas ne taip. Galva neveikė tiesiog, nesukontroliavau. na, bet savęs tai asocialams nepriskiriu. :D​ 

Aj čia kitas atvejis :D netyčinis

Atsakyti

As irgi del nieko nesu tikra, dar ne tokie ponai po tiltu atsiduria. 

Atsakyti
Mirusiu amziaus amplitude 30 -70.Daug senesniu zmoniu gyvena tuose pat namuose ir gyvi. Jiems 90.
Visi mire - vyrai. Yra ir dar - antsvoris, rukymas ,nebuvimas lauke.
Atsakyti

Tas pats :)))

Nu tai tuomet pusę Lietuvos asocialių 

Atsakyti