Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As asocialus visai kitaip isivaizduoju. 

Atsakyti

As asocialus visai kitaip isivaizduoju. 

O kaip?

Atsakyti

Na, anti socialiai jie elgiasi :)

Potencialiai kelia grėsmę visuomenės saugumui ir pažeidžia įstatymus.

Atsakyti

Tai dėl to ir asocialūs :)

Atsakyti

Antisocialiai mes visi kartais elgiames. Bet asocialais apvadinti tai atsiprasau.. 

Atsakyti

O gal kažkieno gyvrnimo bodas irgi antisocialus.kelia grėsmę  šeimos saugumui ir moralei. Jei jau plačiai pasvarsčius.

Kažkas rūko,kažkas  geria,kažkas  ausį vaikui nusuka ,kažkam katinai pabėga per neatsakiingumą  pvz,daug  to ,asocialaus elgesio yra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 12 lapkričio 2020 - 15:05

Aj čia kitas atvejis :D netyčinis

gal ir aptartoms personoms butent tas atvejis buvo netycinis :rolleyes: 

Atsakyti

gal ir aptartoms personoms butent tas atvejis buvo netycinis :rolleyes:

Čia jau reikia žiūrėti bendrą vaizdą. Ar žmogus žioplinėja (o tokių esu mačius, ir pati pabuvus), ar naglai elgiasi. O gal nuo jo kvapas, ir veidelis mėlynai raudonas. O gal iššaukiančiai, demonstratyviai elgiasi, būdamas normalaus vaizdo.

Ligoninės poliklinikoje mačiau slaugytoją, varančią su žmonių ligos istorijomis, su kabanosiškai uždėta kauke. Tai reikia pagalvot, gal bendravo su kolege pasitikėdama  ir išlėkus iš kabineto, tiesiog pamiršo. Ar viena iš tų kur neigia, tik dėl tvarkos ant burnos užsitraukus?

Atsakyti

Nu ir as kartais uzmirstu ta nosi isikist, jezus... 

Atsakyti

*** Sėlija, 12 Lap 2020 - 16:20, parašė: Nu ir as kartais uzmirstu ta nosi isikist, jezus...
Aš kartais iškišu prasikvėpuot,nes vargina,sunku .
Atsakyti

Na, lauke ok, bet ne pardėj nosį iškišt gi

Atsakyti

Šnd pas manikiūristę buvau. Kaip tik buvo klientė, dirbanti ligoninėje. Pasakojo, kad padėtis liūdna, jei serga kai kurie, gali ir tris, ir keturias savaites būti namuose, pakankamai geroje būklėje ir staiga bac, vieną dieną, temperatūra didžiausia ir plaučiai jau tokioj būklėj, kad sveikos vietos nėra. Sakau, ką girdėjau iš medikės.

Atsakyti