As asocialus visai kitaip isivaizduoju.
Na, anti socialiai jie elgiasi
Potencialiai kelia grėsmę visuomenės saugumui ir pažeidžia įstatymus.
Tai dėl to ir asocialūs
Antisocialiai mes visi kartais elgiames. Bet asocialais apvadinti tai atsiprasau..
O gal kažkieno gyvrnimo bodas irgi antisocialus.kelia grėsmę šeimos saugumui ir moralei. Jei jau plačiai pasvarsčius.
Kažkas rūko,kažkas geria,kažkas ausį vaikui nusuka ,kažkam katinai pabėga per neatsakiingumą pvz,daug to ,asocialaus elgesio yra.
gal ir aptartoms personoms butent tas atvejis buvo netycinis
Čia jau reikia žiūrėti bendrą vaizdą. Ar žmogus žioplinėja (o tokių esu mačius, ir pati pabuvus), ar naglai elgiasi. O gal nuo jo kvapas, ir veidelis mėlynai raudonas. O gal iššaukiančiai, demonstratyviai elgiasi, būdamas normalaus vaizdo.
Ligoninės poliklinikoje mačiau slaugytoją, varančią su žmonių ligos istorijomis, su kabanosiškai uždėta kauke. Tai reikia pagalvot, gal bendravo su kolege pasitikėdama ir išlėkus iš kabineto, tiesiog pamiršo. Ar viena iš tų kur neigia, tik dėl tvarkos ant burnos užsitraukus?
Nu ir as kartais uzmirstu ta nosi isikist, jezus...
*** Sėlija, 12 Lap 2020 - 16:20, parašė: Nu ir as kartais uzmirstu ta nosi isikist, jezus...Aš kartais iškišu prasikvėpuot,nes vargina,sunku .
Na, lauke ok, bet ne pardėj nosį iškišt gi
Šnd pas manikiūristę buvau. Kaip tik buvo klientė, dirbanti ligoninėje. Pasakojo, kad padėtis liūdna, jei serga kai kurie, gali ir tris, ir keturias savaites būti namuose, pakankamai geroje būklėje ir staiga bac, vieną dieną, temperatūra didžiausia ir plaučiai jau tokioj būklėj, kad sveikos vietos nėra. Sakau, ką girdėjau iš medikės.