Gi reiktų tai ir eitų dirbt, nesėdėtų juk alkana
GAILE*, 12 Lap 2020 - 23:00, parašė: Nu tai o iš ko tu gyventum po skyrybų? Iš to paties ir ji. Ty is algos.Aš nesiskirsiu.aš 20metų gyvenu santuokoj,mes auginam bendrus vaikus,mes turim bendrą nuosavybę..tai tik praktiniai reikalai.mano rizika daug mažesnė,skyrybų klausimu.
Na, ką aplinkybės
Aš gi tik kažką pasakiau. Juk neraportuoju viso gyvenimo
Bet tai normaliai: aš tuoktis ruošiuosi, o ne skirtis
Ojezus nesibaigianti Amadėjos nesąmonių epopėja, pasi...trio ir vyras pagerintas vesti užsimanė, abu keistuoliai, tik vaikų gaila....
Ir josios draugės, pasidomėkit ar išvis zakse tokia santuoka užregistruota, nes trintukas ta bedarbė Amadėja...
Amadėja, eik dirbti, o ne kaip rujojanti patelė atkišusi subine lakstyk 😉
Aš nesiskirsiu.aš 20metų gyvenu santuokoj,mes auginam bendrus vaikus,mes turim bendrą nuosavybę..tai tik praktiniai reikalai.mano rizika daug mažesnė,skyrybų klausimu.
Tu nesiskirsi. O ką darytum, jei neduok dieve, vyras užsimanytų? To nelinkiu, aišku, bet generuoju modelį, koks būna pas daugelį šeimų.
Čia šiaip teorinis klausimas, ką tokiu atveju, darytum?
Aš, tavo atveju, likčiau labai pasimetus. Užmiestis, nevairuoju, trys vaikai, pinigai riboti...Ai, žodžiu.
Prašau neužpykti tik, jei suprasi, kad tikrai paišau situaciją įsivaizduojamą.
Aš nr naivi,aš labai realistė.Ir ne užmiestis pas mane,ten kur vwžiuoja autobusas su talonėliais ten miestas. Aš žinau,kad nesiskirsiu,gal kas kada ir nutiks,bet nesiskirsiu. Oo jei kada ir kas sudurnuios,tai vaikai jau bus užaugę. Bet,ačiū madam,vieną kart mane jau išskyrei beveik, gal naujų žinių turi😁
Tik manau kad amadejai visgi reikia blaiviai pazvelgt i situacija, nes dabar hormonai visai uzvalde. O ziurint blaiviai neduok tu dieve .Ir cia ne apie kambariukus,namus ar kitka. Cia apie tai kaip vaikai gyvena tokioje aplinkoje. Gal pradekit galvot apie juos pagaliau. Jau ir taip jiems visiems gyvenimas nelabai .
Aš nr naivi,aš labai realistė.Ir ne užmiestis pas mane,ten kur vwžiuoja autobusas su talonėliais ten miestas. Aš žinau,kad nesiskirsiu,gal kas kada ir nutiks,bet nesiskirsiu. Oo jei kada ir kas sudurnuios,tai vaikai jau bus užaugę. Bet,ačiū madam,vieną kart mane jau išskyrei beveik, gal naujų žinių turi😁
Be to,viens vaikas beveik užaugęs.
Mažiausiai mokykla čia pat yra.
Darbas.Patirtis.
As tai nesuprantu ko visalaik Intemora kaip pvz.kas gali nutikt:)
Visiems akivaizdu, kad situacijos absoliuciai skirtingos.
Bent jau taip kaip pateikiama.Gal ir yra kitaip.Bet is to kas buvo parasyta niekaip kitaip nesusiskaito.
Todel kad intemora taip is vaiku darzelio ir neisaugo.
Gi buvo paskelbta,kad generolas pabego, kelios net dziaugsma isreiske. Ar gincijausi ,neigiau ar keliau sarsala. Todel ,kad pries einant i darzeli buvo pasakyta- jei eskaluosi nesamones - jos tik dides ir plesis. Cia tokia keturmeciu psichologija.
Tesiog dar gali but ,kad intemora tokius kampus uzkliut atstato specialiai,kad temoje nenuobodu butu.
Gailei kad tik priestaraut.
Absol nelygintinos situacijos.