Nu tai sakau,arba aš darželinukė,arba situcijos nelygintinos iš vis.jau jūsų teisė rinktis kaip galvoti.
Atidu, 13 Lap 2020 - 08:10, parašė: Be to,viens vaikas beveik užaugęs. Mažiausiai mokykla čia pat yra. Darbas.Patirtis. As tai nesuprantu ko visalaik Intemora kaip pvz.kas gali nutikt:) Visiems akivaizdu, kad situacijos absoliuciai skirtingos. Bent jau taip kaip pateikiama.Gal ir yra kitaip.Bet is to kas buvo parasyta niekaip kitaip nesusiskaito.Pateikiu tik taip,niekaip ne kitaip🤣
Na 1.kuris gali labiau sudurniuott?
Ar tas ,kuris 20metų gyvena šeimoj,turi bendrą nuosavybę ir t.t
Ar tas,kuriam patinka grupinis ir į tai įtraukia savo sugyventinę,kuri turi daugybę problemų iš ex gyenimo.
Čia pradžiai.
Man tai atrodo vienoda tikimybė.
Labas
Apie uogienes ir konservus:)
Mano mama irgi priruose siais metais.Uogienes ok. Visokiu cukiniju agurkeliu burokeliu konservu mes nevalgom.Sakau nedek. Randu ikista tarp uogieniu
Sako gal kas uzsimanys.Faktas,kad nieks neuzsimanys
cia mamos siaubunes
Fėja*, 13 Lap 2020 - 09:18, parašė: Man tai atrodo vienoda tikimybė. LabasVisiškai nevienoda.absoliučiai skirtingai. O jei net ir taip,tai tas pirmas 10 kart pagalvos.
Atidu, 13 Lap 2020 - 09:18, parašė: Apie uogienes ir konservus:) Mano mama irgi priruose siais metais.Uogienes ok. Visokiu cukiniju agurkeliu burokeliu konservu mes nevalgom.Sakau nedek. Randu ikista tarp uogieniuIr ką dabar darysi?Sako gal kas uzsimanys.Faktas,kad nieks neuzsimanys
Man tai atrodo vienoda tikimybė.
Labas
mes kalbam apie tai, kokioj padety liktu moteris su vaikais skyrybu atveju.
O Intemora su tokia mama ir nuoga plika ant gatves likus neprapultu.
*** Sėlija, 13 Lap 2020 - 09:23, parašė: mes kalbam apie tai, kokioj padety liktu moteris su vaikais skyrybu atveju. O Intemora su tokia mama ir nuoga plika ant gatves likus neprapultu.Nu padėtis padėtimi,bet žiūrint iš šalies,visgi kažkokia tikimybių teorija irgi egzistuoja.