Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu tai sakau,arba aš darželinukė,arba situcijos nelygintinos iš vis.jau jūsų teisė rinktis kaip galvoti.

Atsakyti

Atidu, 13 Lap 2020 - 08:10, parašė: Be to,viens vaikas beveik užaugęs. Mažiausiai mokykla čia pat yra. Darbas.Patirtis. As tai nesuprantu ko visalaik Intemora kaip pvz.kas gali nutikt:) Visiems akivaizdu, kad situacijos absoliuciai skirtingos. Bent jau taip kaip pateikiama.Gal ir yra kitaip.Bet is to kas buvo parasyta niekaip kitaip nesusiskaito.
Pateikiu tik taip,niekaip ne kitaip🤣
Atsakyti

Gailei kad tik priestaraut. 

Absol nelygintinos  situacijos. 

Nu kas čia nelygintinos? Visais atvejais diedas gali sudurniuot. Niekas nuo to neapsaugo. 

Atsakyti

Apie pateikima tai ne tavo rasiau:)

Bet kiekviena pateikiam kaip norim.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atidu: 13 lapkričio 2020 - 08:59

Na 1.kuris gali labiau sudurniuott?

Ar tas ,kuris 20metų gyvena šeimoj,turi bendrą nuosavybę  ir t.t

Ar tas,kuriam patinka grupinis ir į tai įtraukia savo sugyventinę,kuri turi daugybę problemų iš ex gyenimo.

Čia pradžiai.

Atsakyti

Apie uogienes ir konservus:)

Mano mama irgi priruose siais metais.Uogienes ok. Visokiu cukiniju agurkeliu burokeliu konservu mes nevalgom.Sakau nedek. Randu ikista tarp uogieniu :rolleyes: Sako gal kas uzsimanys.Faktas,kad nieks neuzsimanys :D 

Atsakyti

Man tai atrodo vienoda tikimybė.

Labas  :4u:​ 

Atsakyti

Apie uogienes ir konservus:)

Mano mama irgi priruose siais metais.Uogienes ok. Visokiu cukiniju agurkeliu burokeliu konservu mes nevalgom.Sakau nedek. Randu ikista tarp uogieniu :rolleyes: Sako gal kas uzsimanys.Faktas,kad nieks neuzsimanys :D

cia mamos siaubunes :rolleyes:​ 

Atsakyti

Fėja*, 13 Lap 2020 - 09:18, parašė: Man tai atrodo vienoda tikimybė. Labas :4u:
Visiškai nevienoda.absoliučiai skirtingai. O jei net ir taip,tai tas pirmas 10 kart pagalvos.
Atsakyti

Atidu, 13 Lap 2020 - 09:18, parašė: Apie uogienes ir konservus:) Mano mama irgi priruose siais metais.Uogienes ok. Visokiu cukiniju agurkeliu burokeliu konservu mes nevalgom.Sakau nedek. Randu ikista tarp uogieniu :rolleyes: Sako gal kas uzsimanys.Faktas,kad nieks neuzsimanys :D
Ir ką dabar darysi?
Atsakyti

Man tai atrodo vienoda tikimybė.

Labas  :4u:​ 

mes kalbam apie tai, kokioj padety liktu moteris su vaikais skyrybu atveju. 

O Intemora su tokia mama ir nuoga plika ant gatves likus neprapultu.  :D​ 

Atsakyti

*** Sėlija, 13 Lap 2020 - 09:23, parašė: mes kalbam apie tai, kokioj padety liktu moteris su vaikais skyrybu atveju. O Intemora su tokia mama ir nuoga plika ant gatves likus neprapultu. :D
Nu padėtis padėtimi,bet žiūrint iš šalies,visgi kažkokia tikimybių teorija irgi egzistuoja.
Atsakyti