Tai aišku vienoda tikimybė. Bet intermora guodžiasi gal taip. Realiai vyrą šeimoj laiko tik santykiai su žmona. Jei jie geri, artimi, emociskai glaudūs, jis jaučiasi suprastas ir priimtas tokiu koks yra, va tada tikimybė sudurniuot mažesnė. O ne dėl turtų bei vaikų
Oi, del turtu ir vaiku daugybe seimu gyvena.
Tu gi, Gaile, vis pasakojai, kad taviskis su savo zmona del vaiku gyveno. Turbut virs 20 metu.
Nu dabar vartykis
GAILE*, 13 Lap 2020 - 09:24, parašė: Tai aišku vienoda tikimybė. Bet intermora guodžiasi gal taip. Realiai vyrą šeimoj laiko tik santykiai su žmona. Jei jie geri, artimi, emociskai glaudūs, jis jaučiasi suprastas ir priimtas tokiu koks yra, va tada tikimybė sudurniuot mažesnė. O ne dėl turtų bei vaikųAš guodžuisi🤣 Oi,negaliu.yra.ta galimybė vienur didesnė ,kitur mažesnė Kodėl tu išsiskyrei?nes babnikas buvo. Selijos irgi. Arba kita kategirija psichai. Alta ir amadėja. Mano nei toks,nei toks. Visko visiems gali nutikt,bet yra labai pavojinga ir ne taip pavojinga.galima bėgt per raudoną ir būt greitesnei,o galima eit perr žalią ir sutraiškys sunkvežimis.bet žmonės eina visgi per žalią dažniau,nes saugiau. O net jei ir taip,aš daug saugesnėj padėty.
Teisybės dėlei,čia tik Amadėja vaikšto visiškai plonu lynu,bet gal jai pavyjs,visko gi gyvenine būna ,prabėgs pro tą raudoną.
O ką čia vartytis? Išsiskyrė gi. Ir nesulaikė vaikai nei turtai.
Aha, kai vaikai uzauge buvo.
Aš mąstau logiškai.paprastai,stebint situacijas visokias.dažniausiai skiriasi arba paleistuviai,arba trenkti visokie,kur jau gyvent neįmanoma.kitoks variantas daug retesnis. Visi mani pažįstami,augina,arba užauginę vaikus jau,gyvena daug metų santuokose. Kas skyrėsi,tai jaunystėj,kai hormonai siautėjo,arba diedai bledūnai,(vienas atvejis buvo atvirkštinis)arba kokie alkoholikai. Kad taip iš niekur nieko....būna.. nesakau,bet nedažnai,labai nedažnai.tik tikimybės.
Na 1.kuris gali labiau sudurniuott?
Ar tas ,kuris 20metų gyvena šeimoj,turi bendrą nuosavybę ir t.t
Ar tas,kuriam patinka grupinis ir į tai įtraukia savo sugyventinę,kuri turi daugybę problemų iš ex gyenimo.
Čia pradžiai.
Na, mb išsiskyrė po 18m gražaus gyvenimo....
Bet man asmeniškai atrido, kad jums negresia tas tikrai