Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Santykiai, remti tik aistra yra pasmerkti zlugti. 

Aš ne apie tai...

Atsakyti

Nžn, kam rašai. 

Bet va būtent, kaip gali būti tikras?

Amadejai. 

Atsakyti

Nieko jis negalvotų, jam smegenys taip susisuktų, kad.....
Susisuka neįtikėtinai. Aš negaliu suvokti kaip taip gali būti įmanoma... bet taip būna. Tik, aišku ne tada, kai viskas šeimoje tikrai gerai. Ne tada kai žmonių santykiai yra emociškai/psichologiškai artimi. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 lapkričio 2020 - 10:09

Dar pas vyrus būna, kad dingsta aistra ir pasibaigia meilė... ka pas mb ir nutiko. 

Bet dabartinis, ne taip pat?

Nes aistra, atrodo iš tavo parašymų, jį labai valdo....

Atsakyti

Bet dabartinis, ne taip pat? Nes aistra, atrodo iš tavo parašymų, jį labai valdo....
Daugumai vyrų labai svarbu. Tiesiog klausimas kiek jie tą parodo.   Tai aš apie jį ir rašiau. Buvo ta tipinė vidutinio amžiaus krizė    
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 lapkričio 2020 - 10:14

Daugumai vyrų labai svarbu. Tiesiog klausimas kiek jie tą parodo.   Tai aš apie jį ir rašiau. Buvo ta tipinė vidutinio amžiaus krizė    
Taip, tikrai sutinku, kad daugumai tai labai svarbu. Ir tik retose išimtyse, ta aistra nesvarbi. Nu man taip atrodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 13 lapkričio 2020 - 10:22

Ka jus laikot aistra? 

Atsakyti

Ka jus laikot aistra? 

Kažko labai norėti ir siekti, turėti.

O jei nėra aistringas, tai jei neturi, tai ir nenori. Ir nebūna tikslo kažko siekti.

Atsakyti
Man aistra ,didesne uz sex yra pav grybaut ar knistis darze. Po shopingo einu darzo paravet , vyno taure ant suoliuko darze isgert.
Atsakyti

Kažko labai norėti ir siekti, turėti.

O jei nėra aistringas, tai jei neturi, tai ir nenori. Ir nebūna tikslo kažko siekti.

Dėl to vyrui reik aistros objekto. Tai nebūrinai moteris. Gali būti jam įdomi veikla, hobis. 

Atsakyti

Fėja*, 13 Lap 2020 - 10:02, parašė: Aš irgi vedus 20 metų :) Nesuprantu, kaip tu gali būti tokia užtikrinta. Man apskritai atrodo, kad va dabar tas metas, kai jis (MB) dar ne senis ir gali susigundyt kokia šviežiena. Man tai vis iškyla Teišerskytės auksinės vestuvės. Rodė jas per TV. Kaip faina, kiek jie jau čia gyvena, oho, net 50, kokia čia ta laimingos santuokos paslaptis. Aha......
Tai sakau,kad gali būt,bet visgi mažiau reikia sukt galvą man,tau,nei amadėjai.visko būna,tik vieni atvejai linkę dažniau atsitikti,kiti rečiau.
Atsakyti
Generolas pav dalyvauja varzybose , na dalyvaudavo pries pandemija, paskui vaziuodavo i visokias indijas tobulet. Tai irgi aistros.
Atsakyti