Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taigi sakot 3 vaikai kaimas teisiu nera....

Aš nesakau. Kalbu apie skyrybas apskritai. Tikimybę 

Atsakyti

GAILE*, 13 Lap 2020 - 09:47, parašė: Aš nesakau. Kalbu apie skyrybas apskritai. Tikimybę
O aš sakau,kad tikimybė daug mažesnė.
Atsakyti

Amadėja*, 13 Lap 2020 - 09:47, parašė: Na, mb išsiskyrė po 18m gražaus gyvenimo.... Bet man asmeniškai atrido, kad jums negresia tas tikrai
na tau gražu irgi keisti dalykai.
Atsakyti

Tu intermora mastai kaip moteris. Va net lygini kitas moteris. Vyrai mąsto kitaip 

Vyrai mąsto kaip rašei... 

Atsakyti

As vakar per radija girdejau kokius tai tyrimus komentuojant, kad moterys pernelyg daznai masto apie tai ka masto vyrai,o vyrai tuo metu isvis apie tai nemasto:)

Atsakyti

Dar pas vyrus būna, kad dingsta aistra ir pasibaigia meilė... ka pas mb ir nutiko. 

Atsakyti

Visiškai nevienoda.absoliučiai skirtingai. O jei net ir taip,tai tas pirmas 10 kart pagalvos.

Aš irgi vedus 20 metų  :) 

Nesuprantu, kaip tu gali būti tokia užtikrinta.

Man apskritai atrodo, kad va dabar tas metas, kai jis (MB) dar ne senis ir gali susigundyt kokia šviežiena.

Man tai vis iškyla Teišerskytės auksinės vestuvės. Rodė jas per TV. Kaip faina, kiek jie jau čia gyvena, oho, net 50, kokia čia ta laimingos santuokos paslaptis. Aha......

Atsakyti

O jau pas jusAmadeja, tai garantija, kad aistra nepasibaigs? Ji JAU pasibaige, nes ieskot, ko nepamete. Isvis, kur aistra cia simtmeciais trunka? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 13 lapkričio 2020 - 10:05

As vakar per radija girdejau kokius tai tyrimus komentuojant, kad moterys pernelyg daznai masto apie tai ka masto vyrai,o vyrai tuo metu isvis apie tai nemasto:)

Jie į viską labai paprastai žiūri :)

Moterys, sakyčiau, netgi labiau strateguoja, ieško priežasčių-pasekmių ryšio, galvoja plačiau. Jos galvoja apie vaikus. Vyrai irgi galvoja, bet kol jiems patiems gerai :)

Atsakyti

. O jei net ir taip,tai tas pirmas 10 kart pagalvos.

Nieko jis negalvotų, jam smegenys taip susisuktų, kad.....

Atsakyti

Santykiai, remti tik aistra yra pasmerkti zlugti. 

Atsakyti

O jau pas jus tai garantija, kad aistra nepasibaigs? Isvis, kur aistra cia simtmeciais trunka? 

Nžn, kam rašai. 

Bet va būtent, kaip gali būti tikras?

Atsakyti