GAILE*, 13 Lap 2020 - 13:50, parašė: Ir kada jie tai daro, jei grįžta blaivas ir iki 18 val būna namie? 🙄Bet va maniškis,tai gali per per pietų pertrauką darbo metu.
Jei vyras iš prigimties bledūnas, jam nereikia maskuotis nei medžioklėm, nei žvejybom - vistiek ras to laiko į kairę nusukt, kad ir įprastu darbo metu. O žmona gal net nepastebės, laiku išeina, laiku grįžta. Gudrūs ir darys gudriai - be liudininkų ir ne su bendradarbėm
O garantuot visada galima tik už save, bet ne už kitą. Niekad nepaguldyčiau galvos už savo vyrą, aišku, nepastebėjau niekada, bet teigt, kad "va mano tai tikrai nenueis" nedrįsčiau. Intemora labai drąsi šiuo klausimu
Tą patį norėjau rašyt.
Visur visokių ratelių bei būrelių yra, kuriais galima maskuotis ir su mergom baliavoti.
Darbo baliai, politikų suvažiavimai, apie tai tai esu girdėjus.
Aš irgi neguldau galvos už mb, bet kad medžioklėje bledavotų kas nors iš jų, tai negirdėjau.
Tiesa, jau seniai Prancūzijoje (ir galbūt kitose šalyse) yra tokia paslauga, kai vyras atseit varo į pvz ančių medžioklę, tai būna jam viskas paruošta, supurvinti batai, nušautų ančių, automobilis atitinkamai apipeckiotas, žodžiu viskas čiki, o jis tuo metu gali būti kur nori. Žodžiu, pilnas alibi prieš žmoną.
Amadėja*, 13 Lap 2020 - 13:55, parašė: Bet esmė, kad tikrai yra kažkoks procentas, apie kuriuos antros pusės net nenutuokia.Tai visada tokių buvo ir bus.kas sako kitaip?
Madam pareis veliau, 13 Lap 2020 - 14:14, parašė: Jei vyras iš prigimties bledūnas, jam nereikia maskuotis nei medžioklėm, nei žvejybom - vistiek ras to laiko į kairę nusukt, kad ir įprastu darbo metu. O žmona gal net nepastebės, laiku išeina, laiku grįžta. Gudrūs ir darys gudriai - be liudininkų ir ne su bendradarbėmAš nesakau,kas tikrai.sakau,kad tikimybė mažesnė.nes žmonės skirtingi.Tokiu kaip amadėjos tai nei akimirką netikėčiau o ,kad net patys ištikimiausi gali pokštą iškrėst,tai tikiu,bet tai būna rečiau.O garantuot visada galima tik už save, bet ne už kitą. Niekad nepaguldyčiau galvos už savo vyrą, aišku, nepastebėjau niekada, bet teigt, kad "va mano tai tikrai nenueis" nedrįsčiau. Intemora labai drąsi šiuo klausimu
Sutinku su Madam. Kiekvienas prie noro ras kada ir kaip nusukt pas meiluze. Ir as uz nieka negarantuoju.
Ir uz save ne.
kai kuriems aistra zmonai aistros kitoms mergoms netrukdo
Žinok nežinau... sakyčiau kitos aistros mergoms netrukdo....
Va va.
Aš tai sakyčiau, labai priklauso nuo vyro moralės. Jei jis žino, kad žmona labai supyks, neatleis, skirsis, tai įskaudins vaikus, tai jį sulaiko nuo neištikimybės ir jis tenkinasi šeimos židiniu kurstomu. O jei galėtų, tai eitų į kairę praktiškai visi, tik tie, kur sakiau retos išimtys ne. 😄
ir tai nera nerealu...kazkada seniai buvau tokioj situacijoj...susitikinejau su vedusiu vyru..kartais ir per pietu pertrauka

Sutinku su Madam. Kiekvienas prie noro ras kada ir kaip nusukt pas meiluze. Ir as uz nieka negarantuoju.
Ir uz save ne.
Kodėl už save negarantuoji? Aš pvz už save garantuoju. Negyvenau tokio gyvenimo niekad ir jis man nereikalingas. Juolab alkoholio nevartoju, tai manau, padėtis kontroliuojama. Nes, kiek teko matyt, labai stengiamasi tas moteris greičiau nugirdyt, kad kontrolę prarastų.
Be to, dar nesu mačius vyro, kuris man patiktų iki tokio lygio, kad nesugarantuočiau. Turi būti kažkokia liubov markov.
vasara, kai sedi ant palaukimo???
vasara, kai sedi ant palaukimo???
Ai aš apie palaukimus nieko nzn. Maniškis neina į tokias. Tik žiemą į varymus
Gi nesakė, kad apie taviškį kalba 😄
Šiaip kai Intemorai tai visaip bandot įtikint, kad jos vyras gali eit į kairę ir ji net nesužinos.
Tai ir jūsų taip pat gali, va pvz medžioklė.
Oi aš neabejoju kad gali jei tik nori. Tam jokių medžiokliu nereikia
ir tai nera nerealu...kazkada seniai buvau tokioj situacijoj...susitikinejau su vedusiu vyru..kartais ir per pietu pertrauka
Gėda tau, bet ką padarysi.
Ai aš apie palaukimus nieko nzn. Maniškis neina į tokias. Tik žiemą į varymus
Oi aš neabejoju kad gali jei tik nori. Tam jokių medžiokliu nereikia
Būtent. Tie varymai juk vyksta iki tamsos ar dar anksčiau.

Geda tokiems vyrams, as buvau jauna, durna, laisva, ziurejau, kas man gerai