Nebūna ištikimų vyrų?
Aš taip manau. Jau tokie geruciai tetukai kai kurie pažįstami. O vat paaiškėja po kiek laiko visokie cirkai. Ir dažniausiai žmona sužino paskutine. Arba nesužino
Fėja*, 13 Lap 2020 - 14:36, parašė: Aš už save irgi garantuoju. Nesutikau vyro, dėl kurio išduočiau saviškį. Ir nesutiksiu. Nu yra kažkas smegeninėj. Nepatikėčiau juo, jei atsirastų kažkas,... tikrai nepatikėčiau, kad jis jau čia manęs labai nori ir aš irgi pasiduočiau tai aistrai. Tikrai ne. Prisipažinsiu - šlykštoka man būtų vien nuogą vyrą pamatyt. Gal aš lesbė 😄😄😄 Jei išsiskirtų keliai su MB, neturėčiau jokio kito vyro. Dėl lengvesnio gyvenimo tikrai santykių neturėčiau.Jei išsikirtų,pagalvočiau apie tokią galimybę. Ne iš karto,aišku.
Tai čia tavo laimės ir sėkmės receptas? Amadėja,tu suoranti ,kad tai ką jūs darot ,mažų mažiausiai keista? Ir tai ką tu dabar sakai jokia negarantija . I
Man nebaisu neištikimybė. Man baisiausia yra kai nane mulkina. Iki tiek, kad net purto, muša pagrindą iš po kojų.
Mūsų atveju jis galėtų pasakyti, jei kažkur nugrybautų ir dėl to nekiltų trečias pasaulinis.
Nu dėl to ,gal ,nesu tikra.
Bet taip gali ir moteriai atsitikti.
Muzika,kelionė,vynas,žavingas vyriškis.kažkaip galiu įsivaizduot,nors savęs tai ne.
Man vien kitą vyrą nuogą pamačius,tas svetimas nuogas kūnas,,neee.o apie grupinį tai iš vis,tik kokio heroino gal suleidus.
Amadėja*, 13 Lap 2020 - 14:55, parašė: Man nebaisu neištikimybė. Man baisiausia yra kai nane mulkina. Iki tiek, kad net purto, muša pagrindą iš po kojų. Mūsų atveju jis galėtų pasakyti, jei kažkur nugrybautų ir dėl to nekiltų trečias pasaulinis.Tai būtų nepagarba tau kaip žmonai ir mamai .jei manai kitaip,tai kažkas tavo galvoj negerai. Atleist gal ir galima,susitaikyt su aplinkybėm galima,bet tai traktuot kaip šeimos laimės receptą nelabai suvokiu.
Bet jūs ir šiaip keistus dalykus darot.
kristij, 13 Lap 2020 - 14:58, parašė: nu kazkaip man sunku patiket, kad ateina vyras, pasako, kad buvo neistikimas ir tu saltai atsakai..ok, aciu, kad pasakei. Ir jokio nemalonaus jausmo. Nu netikiuTai va,kad pgl savo suvokimą ir patirtį priimam pasaulį.va,jai tai normalu. Man tai būtų nenormalu,aš esu žmona,mama,partnerė ,mylimoji,bet ne gerumo ir atleidimo deivė.