Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš už save irgi garantuoju. 

Nesutikau vyro, dėl kurio išduočiau saviškį. Ir nesutiksiu. Nu yra kažkas smegeninėj. Nepatikėčiau juo, jei atsirastų kažkas,... tikrai nepatikėčiau, kad jis jau čia manęs labai nori ir aš irgi pasiduočiau tai aistrai. Tikrai ne. Prisipažinsiu - šlykštoka man būtų vien nuogą vyrą pamatyt. Gal aš lesbė 😄😄😄

Jei išsiskirtų keliai su MB, neturėčiau jokio kito vyro. Dėl lengvesnio gyvenimo tikrai santykių neturėčiau.

Atsakyti

Kodėl už save negarantuoji? Aš pvz už save garantuoju. Negyvenau tokio gyvenimo niekad ir jis man nereikalingas. Juolab alkoholio nevartoju, tai manau, padėtis kontroliuojama. Nes, kiek teko matyt, labai stengiamasi tas moteris greičiau nugirdyt, kad kontrolę prarastų.

Be to, dar nesu mačius vyro, kuris man patiktų iki tokio lygio, kad nesugarantuočiau. Turi būti kažkokia liubov markov. :D​ 

Tai as ir nesu garantuota, kad tokia liubov morkov neuzeis... 

Atsakyti

Aš nesakau,kas tikrai.sakau,kad tikimybė mažesnė.nes žmonės skirtingi.Tokiu kaip amadėjos tai nei akimirką netikėčiau o ,kad net patys ištikimiausi gali pokštą iškrėst,tai tikiu,bet tai būna rečiau.

Matai. Mes labai atvirai kalbamės. Nesakau, kad visada, net aš stengiuosi, kad jis nebijotų pasakyti. 

Pvz., vasarą, kai aš buvau kaime, kartą papasakojo, kad buvo kilęs noras nuvaryt pas prostitutę.  Aš net žinau kokiomis aplinkybėmis jam gali kilti tokia mintis.  Ir tikrai gerai žinau, kad paprastai žmonės taip nesikalba. 

Atsakyti

kristij, 13 Lap 2020 - 14:27, parašė: ir tai nera nerealu...kazkada seniai buvau tokioj situacijoj...susitikinejau su vedusiu vyru..kartais ir per pietu pertrauka smile.gif
Bet ko tada stebėtis,kad blaivas grižta iš medžioklės ,tai negi spės,maniškis dar girtas iš darbo nebuvo grįžęs irgi.

Ir tai realu,pasaulio plotmėje.bet tai nėro taip jau kasdieniška.nes pats pasaulis manęs niekuo nenustebins.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 lapkričio 2020 - 14:41

Bet va maniškis,tai gali per per pietų pertrauką darbo metu.

Tai aišku gali. Kiekvienas gali. Nebūna ištikimu vyrų. Netikiu aš tokiom pasakom 

Atsakyti

GAILE*, 13 Lap 2020 - 14:40, parašė: Tai aišku gali. Kiekvienas gali. Nebūna ištikimu vyrų. Netikiu aš tokiom pasakom
Nebūna ištikimų vyrų?
Atsakyti

Nebūna ištikimų vyrų?
Nebūna.

Tik kaikuriems nesusiklosto aplinkybės :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 13 lapkričio 2020 - 14:44

Nu, Gailes vyras tai buvo savo zmonai su Gaile neistikimas, todel jos vyro istikimu pavadint negslima. O jei jos neistikimas, tai visi neistikimi :D​ 

Atsakyti

Nu tavasis tas pats. Gi vedęs buvo kai su juo susipažinai

Atsakyti

Nu tavasis tas pats. Gi vedęs buvo kai su juo susipažinai

Jo, oficialiai taip. 

Atsakyti

Amadėja*, 13 Lap 2020 - 14:39, parašė: Matai. Mes labai atvirai kalbamės. Nesakau, kad visada, net aš stengiuosi, kad jis nebijotų pasakyti. Pvz., vasarą, kai aš buvau kaime, kartą papasakojo, kad buvo kilęs noras nuvaryt pas prostitutę. Aš net žinau kokiomis aplinkybėmis jam gali kilti tokia mintis. Ir tikrai gerai žinau, kad paprastai žmonės taip nesikalba.
Tai čia tavo laimės ir sėkmės receptas? Amadėja,tu suoranti ,kad tai ką jūs darot ,mažų mažiausiai keista? Ir tai ką tu dabar sakai jokia negarantija . I
Atsakyti
kazi apklausus visus vyrus...tikrai atsirastu tokiu, kurie per visa savo gyvenima nera nueje na lievo? Nebutinai zmonai..gal draugei, su kuria kazkokiu gyvenimo momentu draugavo...Siaip tai neistikimybe yra platesne savoka..ne vien lytinis aktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 13 lapkričio 2020 - 14:50