O siaip, ejimas pad sliundra tai turbut geriausia neistikimybes forma. Nes cia nera jokiu jausmu.
Dabar jiems ne tas rūpi. Va, kai bus visi bus paskiepyti nuo covid..
nežinau, gal išprotėjau, žvengiu garsiai kaip durna darbe prie kompo...
Nu iš šito tavo pasisakymo ir aš susijuojiau garsiau 😄😄😄
Bet tai neištikimybė.kažkur reiktų durt kitaip,ko nesitikėtų.nu blem,kas čia galėtų būt😁
Vasarą į jo auto pripilt pieno ant sėdynės 😄
Tai kaip tik pasitikėjimas. Norėčiau kad MB pasakytų tokius norus jei kyla. Suvaidinciau prostitute laisvai
O jei pvz eini gatve ir praeina graži moteris. Ir jis, visas toks atviras pasako, oj, kokia graži, norėčiau nutraukt jai suknelę ir išp....st, man jau stovi.... ?
Nee, man dzin tas neištikimybinis kerštas, nesirinkčiau tokio nei iškart, nei vėliau. Sąmoningai. Gal taip atsitiktų, kad sutikčiau kažkokį žmogų. Bet man net bjauru dabar nuo tos minties, svetimas b.... Brr.
O jei pvz eini gatve ir praeina graži moteris. Ir jis, visas toks atviras pasako, oj, kokia graži, norėčiau nutraukt jai suknelę ir išp....st, man jau stovi.... ?
Siaubas. Eina š. toks gyvenimas, kai turi taip vyrui įtikt, lyg pati būtum skuduras.
Vasarą į jo auto pripilt pieno ant sėdynės 😄
Pipirai į triusikus geriau.
Tai bet gal nors dalinai išpildyti taip įmanoma fantazija. Geriau nei nieko
O kam? Ne visos fantazijos gyvenime pildosi. Reikia turėt ir neišpildytų.
Bet taip būna. Nu 100proc.duodu nes tikrai žinau, kad jiems kyla tokios mintys.
Maniškis ypa pasakojęs kaip matosi iš mikro autobuso vsiruojančios moterys. Pavasarį ypač