Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O kam? Ne visos fantazijos gyvenime pildosi. Reikia turėt ir neišpildytų.

Nu man tai nesunku tokias paprastas išpildyti 😀. Va mmv trise nesutikčiau niekada. Čia jau būtų neišpildyta fantazija 

Atsakyti

Bet taip būna. Nu 100proc.duodu  nes tikrai žinau, kad jiems kyla tokios mintys.

Maniškis ypa pasakojęs kaip matosi iš mikro autobuso vsiruojančios moterys. Pavasarį ypač :)

Tai taip, tikiu, visiems taip būna. Bet ar būtina tą sakyti? Gi kažką pasiliekame ir sau. Pvz kai tuštinamės, išleidžiam dujas, atsiraugiam ir atpilam, nu ar viską reikia sakyti? 

Atsakyti

Aš pasakoju MB specialiai jei ateina koks fainas pacientas 🤣. Tegu negalvoja kad čia jis vienas fainas 

Atsakyti

Aš pasakoju MB specialiai jei ateina koks fainas pacientas 🤣. Tegu negalvoja kad čia jis vienas fainas 

Žinok kuo senyn, tuo jis pats sau bus fainyn... :D 

Jau tokie jie yra.

Aš  pasakodavau  kažkada irgi, kad nesijaustų. Paskui nustojau, nes nervintis pradėjo, tik neparodydavo atvirai.

Atsakyti

Ne apie tai aš, Gaile. Aš irgi pasakau, kad fainas vyras tas ar anas. Bet esmė yra, ar sakai, kad traukia jis tave seksualiai ir tu norėtum jo. Ir ar TB tokios kalbos užvestų.

Nes man jei pasakytų va taip, kaip parašiau auksčiau, tai būtų liūdna labai. Aš suprantu, kad tai prieševoliucinis instinktas ir viska, bet nu nenoriu aš girdėt, kaip jis nori kitos. Lai jis pasilieka sau ir aš pakedensiu jam plunksneles būdama laiminga, o jis įsivaizduodamas ką tik nori. 

Visgi, mes žmonės, ne gyvuliai.

Atsakyti

Gaile, moterys tai pasakodamos nori sukelt vyrui pavydą, gal net ir savivertę pasikelt, bet neplanuoja su tuo "pacientu" griūt lovą (daugeliu atvejų). Vyrai atvirkščiai - mato sekso objektą ir nereikia jiems jokių saviverčių keltis.

Atsakyti

Nu kodel, galiu ir as sekso objekta matyt. Ir matau kartais. 

Atsakyti

Gaile, moterys tai pasakodamos nori sukelt vyrui pavydą, gal net ir savivertę pasikelt, bet neplanuoja su tuo "pacientu" griūt lovą (daugeliu atvejų). Vyrai atvirkščiai - mato sekso objektą ir nereikia jiems jokių saviverčių keltis.

Nea nesexas ir vyrams esmė. O ego - aš kietas, visos man duos jei paprašysiu 

Atsakyti

Aš ne kaip sekso objektą,taip toli nelabai siekia fantazija,kažkur stop pasidaro,jei jau viskas atvirai pradeda matytis😁 Mano fantazijose gal flirtas,nu bučinys😁,žodžiu romantika .😁 Bet to gi nesau ,nemanau ,kad norėų galvot,kas man trūksta dėmesio ar romantikos. Netrūksta,šiaip kartais koks gražuolis aktorius krenta į akį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 lapkričio 2020 - 17:57

GAILE*, 13 Lap 2020 - 16:29, parašė: Nu man tai nesunku tokias paprastas išpildyti 😀. Va mmv trise nesutikčiau niekada. Čia jau būtų neišpildyta fantazija
O vvm?
Atsakyti

O žmonės šiaip ir yra gyvūnai. Ypač sferose, kur instinktai jama viršų.

Atsakyti

O vvm?

VMV rašosi nes VVM biškį prasmė kita :D

Atsakyti