Aš kažkada esu išsinagrinėjus kas neištikimybės fakte skaudina. Ir tai nėra pats sekso su kita faktas. Mane skaudina, kad meluoja ir durna laiko. Dar kažkiek, kad manęs negana, bet čia grynai ego
Dar, kad tai pavojinga, jei labiau patiks ar ką.
Amadėja*, 13 Lap 2020 - 15:37, parašė: Aš kažkada esu išsinagrinėjus kas neištikimybės fakte skaudina. Ir tai nėra pats sekso su kita faktas. Mane skaudina, kad meluoja ir durna laiko. Dar kažkiek, kad manęs negana, bet čia grynai egoJau geriau tegul meluoja,bet nerėžia tokių dalykų į akis.tai yra baisu.reiškia,kad.jam.nusišikt į tave kaip žmogų.kuriam.tokios žinios visai nėra lauktos ir tikėtos,o visa kita tik pritraukimas prie esančios padėties.susitaikymas. Čia mano nuomonė.Dar, kad tai pavojinga, jei labiau patiks ar ką.
Matai. Mes labai atvirai kalbamės. Nesakau, kad visada, net aš stengiuosi, kad jis nebijotų pasakyti.
Pvz., vasarą, kai aš buvau kaime, kartą papasakojo, kad buvo kilęs noras nuvaryt pas prostitutę. Aš net žinau kokiomis aplinkybėmis jam gali kilti tokia mintis. Ir tikrai gerai žinau, kad paprastai žmonės taip nesikalba.
Man toks vaizdas, kad jei jūs ir turit kokių problemų, tai visos problemos yra antro galo reikalai
Nu iš tikrųjų nesuprantu, kad ateina mano vyras ir sako, žinai, noriu pas prostitutę eit. O aš žiūriu ir sakau, o, kokia miela idėja, varyk
Čia jūsų gyvenimo būdas gal toks, nežinau. Tik koks tada pasitikėjimas vienam kitu gali būt, tai perkūnas žino.