Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai taip. Kam visi prikydai, jei ir treningas geras palydovas.

As tai prikydu visai nesiilgejau per ana karantina. O dabar ant ziemos tuolab nesiilgeciau.

Kokia savaite padirbciau is namu. Paskui nusibostu. 

Bet vistiek tas rytinis kelimasis man yr peilis.

Atsakyti

Madam pareis veliau, 13 Lap 2020 - 20:56, parašė: O dzievai, trečias?
Jo..o jau meilumas,įsiknisa į plaukus ir murkia ir masažus daro.sustorėjo ,sakau ,jis sprogs,o visi sako,jis ne storas,jis stambus .😊
Atsakyti

Tai katras kašakas jau skaitosi tavo mylimiausias? 

Atsakyti

*** Sėlija, 13 Lap 2020 - 20:56, parašė: Wow, kokio groooozio! Meilus? O kaip Sorenta?
Draugauja,miega kartu,rytais abu ateina pas mus į kovą ir surengia draugišką kovą.6.ryto
Atsakyti

Kam?

Tai is dziundzes zmogaus nepazunsi gi.. 

Visiems dalyviams, nu man tai asmeniška tai kažkaip, labiau nei pavardė :huh2: 

Atsakyti

Ale va, jau ir vardai katems atsirado :rolleyes:​ 

Atsakyti

Visiems dalyviams, nu man tai asmeniška tai kažkaip, labiau nei pavardė :huh2:

Pala, kazka menu, as ten kartais uzeidavau paskaityt, tik niekad nerasydavau. Ten buvo tokia nare NUDE, tai ta vis keldavo savo putes fotkes. 

Atsakyti

Draugauja,miega kartu,rytais abu ateina pas mus į kovą ir surengia draugišką kovą.6.ryto

6 ryto tai ismesciau abu is lovos zarazas.O ka vyras? 

Atsakyti

nu šakės, trečias, pūkuotukas.  Kaip jis pateko pas jus?

Atsakyti

Čia juodoji jo draugė? o lachudra kaip reaguoja?

Atsakyti

Jo..o jau meilumas,įsiknisa į plaukus ir murkia ir masažus daro.sustorėjo ,sakau ,jis sprogs,o visi sako,jis ne storas,jis stambus .😊

Jėz, koks fainulis...Iš kur jis atsirado? O dar kažkas stebisi dėl mano skačiaus. Jis kaip Meino meškėnas.

Atsakyti

Žiauriai noriu tokio katino. :wub:​ 

Atsakyti