*** Sėlija, 13 Lap 2020 - 21:08, parašė: 6 ryto tai ismesciau abu is lovos zarazas.O ka vyras?Tai pačiu laiku,vyras eina į dušą,aš pamirkau juos ir einu drakoniuko žadint į mokyklą.
Jėz, koks fainulis...Iš kur jis atsirado? O dar kažkas stebisi dėl mano skačiaus. Jis kaip Meino meškėnas.
tai nusere is tos meiles Intemorinai.
Tai pačiu laiku,vyras eina į dušą,aš pamirkau juos ir einu drakoniuko žadint į mokyklą.
tai darbo dienom ok, o savaitgali?
Madam pareis veliau, 13 Lap 2020 - 21:12, parašė: Jėz, koks fainulis...Iš kur jis atsirado? O dar kažkas stebisi dėl mano skačiaus. Jis kaip Meino meškėnas.Atėjo ir murkt pradėjo.ir sedėjo,kol neįleidau.padlyza,širdžių ėdikas nu...
Tai pačiu laiku,vyras eina į dušą,aš pamirkau juos ir einu drakoniuko žadint į mokyklą.
Atsakyk i mano klausimus, bo supyksiu labai.
Žiauriai noriu tokio katino.
Aš irgi noriu katino, ale taryba prieš. Ai, galvoju, pasiimsiu iš prieglaudos, vyras tai nedrįs išmest, ale ta kita publika neaišku, kaip priims.
Atsakyk i mano klausimus, bo supyksiu labai.
uojjjj
*** Sėlija, 13 Lap 2020 - 21:14, parašė: tai darbo dienom ok, o savaitgali?Nu ką , išspiriu,o ką daryt.nu jei pamirštu iš vakaro duris užsidaryt.
Žiauriai noriu tokio katino.
pilnos prieglaudos gi Bet tavo peliu sues.
Tai ko toki prasta pasikvietet?
Nesvarbu jaučiu koks būtų...
Kas ta pavardė, jei ji viešai SM miegamajam buvo savo dziundze įkėlus 🙈
Nu tai ten daug kas daug ką kėlė gi
Gražus katinas, primena meino meškėną, tikrai gulėjęs prie tokio, turi tuos kyšančius plaukus iš ausų 😁
Bet gal jis kažkieno? Tikrai nepanašus į eilinį laukinuką.
Amadėja, tai jūs ten visi nuogi buvot toj pirty? 😬