Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

pilnos prieglaudos gi :rolleyes:​ Bet tavo peliu sues. 

Tai aš kankinuosi, žinok. Iš vienos pusės šuo, kuris be skrupulų, jam tik griebt ką nors už sprando. Savo kiaulių saugau, nes buvo jau įbėgęs į kambarį, kur gyvena kiaulius ir trankė letenom jo narvelį. jei tuo metu būtų paleistas pasivaikščiot, būtų jau viskas.

O katinas irgi medžiotų, o šuo medžiotų du. Tai nežinau, aš su ta meile katinams galiu tik iš tolo žavėtis. 

Atsakyti

Gražus katinas, primena meino meškėną, tikrai gulėjęs prie tokio, turi tuos kyšančius plaukus iš ausų 😁

Bet gal jis kažkieno? Tikrai nepanašus į eilinį laukinuką.

Amadėja, tai jūs ten visi nuogi buvot toj pirty? 😬

Aš su rankšluosčiu apart kai man nugarą nutrynė su druska. Nu tipo spa buvo. 

Atsakyti

Mano senė tai į katiną reaguotų niekaip - miegotų. Va, vidurinėlis, tai būdavo erzina tą katiną, įsisega į galinius kalsonus ir atbėga su pilna burna plaukų. Junioras net nežinau, jis neturi patirties "ant katinų".

Atsakyti

Pinotija, 13 Lap 2020 - 21:11, parašė: Čia juodoji jo draugė? o lachudra kaip reaguoja?
Čia šitie klausimai? Skubu atsakyt😁 Juodoji draugė.sorenta. Lachudra iš vis pikta ir niekieno draugė.ir dar prilupa tuos du.
Atsakyti

Čia šitie klausimai? Skubu atsakyt😁 Juodoji draugė.sorenta. Lachudra iš vis pikta ir niekieno draugė.ir dar prilupa tuos du.

Intemora, o šunelio nenorit?

Atsakyti

Žvygtelėjau. Nu, lachudra, nepriklausoma, su charakteriu. :D​ 

Visą dieną žvygauju  beskaitydama. Kuo čia man baigsis? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 13 lapkričio 2020 - 21:29

Žvygtelėjau. Nu, lachudra, nepriklausoma, su charakteriu. :D​ 

Visą dieną žvygauju  beskaitydama. Kuo čia man baigsis? :)

Kuo kuo, vyras negrįš 18 h blaivas iš medžioklos 

Atsakyti

Aš su rankšluosčiu apart kai man nugarą nutrynė su druska. Nu tipo spa buvo. 

O gali kada nors atsakyt į visą klausimą? 😁 

Atsakyti

Nu šiandien čia tikrai linksma  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti

DE visose pirtyse visi nuogi buna. 

Atsakyti

Lachudra tai sterva po polnoi programe. Ir vaikus aukleja senoviskai :D​ 

Atsakyti

Nemedžioja. Antrą dieną garaže klijuoja pripučiamą valtį, kurią pelė ppragraužė. Tai jis nupirko spąstus, o aš neleidžiu. pelė taip gražiai buvo susukus sau guolį toj išleistoj vaktyje, prisinešus kukurūzų žiemai iš šernų pašarų fondo. Sakau, tu ką, nuosavą pelę nori nuknekcint? Vietos yra, užteks ir pelei. :)​ 

Atsakyti