Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

DE visose pirtyse visi nuogi buna. 

Nu keista. Su kailiniais turėtų sėdėt ir uggsais. :B​ 

Atsakyti

DE visose pirtyse visi nuogi buna. 

Ta prasme ir bendrose, vyrai su moterim? Šiaip tikiu, būna ir LT kas taip eina. 

Bet pvz su draugais taip nu niekaip negalėčiau 😁

Atsakyti

Ta prasme ir bendrose, vyrai su moterim? Šiaip tikiu, būna ir LT kas taip eina. 

Bet pvz su draugais taip nu niekaip negalėčiau 😁

Taip, bendrose. 

Atsakyti

Atsakyti

Nemedžioja. Antrą dieną garaže klijuoja pripučiamą valtį, kurią pelė ppragraužė. Tai jis nupirko spąstus, o aš neleidžiu. pelė taip gražiai buvo susukus sau guolį toj išleistoj vaktyje, prisinešus kukurūzų žiemai iš šernų pašarų fondo. Sakau, tu ką, nuosavą pelę nori nuknekcint? Vietos yra, užteks ir pelei. :)​ 

Tu tai tikrink  mažu ne pelė pragraužė, gal kokia kobra dantimis įsikabinus buvo :B​ 

Atsakyti

Taip, bendrose. 

Nu bet tai vis tiek ne tas pats, kas čia. 

Bu bent mano fantazija veikia, taip ir matau gulinčią vos prisidengusią amadėją ir aplink du diedus su stačiais slampinėjančius 🤭

Atsakyti

Bu bent mano fantazija veikia, taip ir matau gulinčią vos prisidengusią amadėją ir aplink du diedus su stačiais slampinėjančius 🤭

:D  :lol:​ 

Atsakyti

Tu tai tikrink  mažu ne pelė pragraužė, gal kokia kobra dantimis įsikabinus buvo :B​ 

Undinė vilkosi iš paskos turbūt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 13 lapkričio 2020 - 21:40

:lol:​ nu sian kazkokskazkoks humoro vakaras... penktadienis, trylikta.. 

Atsakyti

Undinė vilkosi iš paskos turbūt.

Oj, tai tu nepainiok, undinė iš žvejobos, o ne iš medžioklos.

Atsakyti

Oj, tai tu nepainiok, undinė iš žvejobos, o ne iš medžioklos.

tai čia valtis, jis su ja žvejojo. Negi manai, kad jis valtį į medžioklę nešėsi? :D​ 

Atsakyti

:lol:​ nu sian kazkokskazkoks humoro vakaras... penktadienis, trylikta.. 

Aš ratus šian keičiausi, tai pajuokavo, kad ketvirto nerado, tai paliko tą vasarinį. Rimtais veidais.

Atsakyti