Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kokio tu amziaus, kumiko? Vaikas mazas, kaip suprantu. 

Atsakyti

*** Sėlija, 30 Kov 2020 - 15:02, parašė: Kokio tu amziaus, kumiko? Vaikas mazas, kaip suprantu.
Ir uošviai jauni.korono viruso dar nebijo.🙂
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 30, 14:02)
<p>Kokio tu amziaus, kumiko? Vaikas mazas, kaip suprantu. </p>

33m vaikas darzelinukas smile.gif tai dabar viska jauna-durna nurasysit 😁
Atsakyti

kumiko, 30 Kov 2020 - 15:12, parašė: 33m vaikas darzelinukas smile.giftai dabar viska jauna-durna nurasysit 😁
Nei čia jauna ,nei čia ką.33😁😁😁.ne 17🤣
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 30, 14:12)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*** Sėlija" data-cid="72638338" data-time="1585569763">*** Sėlija, 30 Kov 2020 - 15:02, parašė: Kokio tu amziaus, kumiko? Vaikas mazas, kaip suprantu. </blockquote> Ir uošviai jauni.korono viruso dar nebijo.🙂

Manau bijo visi to korono 😒 o tu Intemora plauku nedazai? Nagu netvarkai? Kremu nenaudoji? As tai jau sudariau ivaizdi fifu fifos ☺ A lia pikul.. Nors as net kasdien nesidazau ir siaip nesu jokia grazuole 😒 tik svarbu atrodyt/jaustis tvarkingai,del saves,savo psichologinio komforto ,kas jums cia keista,net per kara moterys norejo islikt grazios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Intemora @ 2020 03 30, 14:17)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kumiko" data-cid="72638342" data-time="1585570374">kumiko, 30 Kov 2020 - 15:12, parašė: 33m vaikas darzelinukas vartotojo įkelta nuotraukatai dabar viska jauna-durna nurasysit 😁</blockquote> Nei čia jauna ,nei čia ką.33😁😁😁.ne 17🤣

As ir nelaikau saves jauna 😄 pagal Lietuvos respublikos istatymus nuo 29m jau brandus esi 😉
Atsakyti

Nea.nagai mano problema.nu tiksliau  jie man dzin.nusikerpu  trumpai ir bespalviu nusilakuoju.blakstienas kažkada rurėjau (kažkada🤣l).vėl noriu pažaist.suknelių,tiesa ,šiek tiek turiu.🙂 Kremus pamirštu.nors kartais nusiperku,kad būtų.. Plaukus tai dažau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 30 kovo 2020 - 14:28

as viska darau, nagai mano visada lakuoti. Bet viska darau pati, isskyrus plauku kirpima. Bet kai ilgi plaukai, tai dzin, kokio jie ilgio.Dabar jau gerokai paauge... 

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 03 30, 14:27)
<p>Nea.nagai mano problema.nu tiksliau  jie man dzin.nusikerpu  trumpai ir bespalviu nusilakuoju.blakstienas kažkada rurėjau (kažkada🤣l).vėl noriu pažaist.suknelių,tiesa ,šiek tiek turiu.🙂 Kremus pamirštu.nors kartais nusiperku,kad būtų.. Plaukus tai dažau.</p>

Mano nagai irgi trumpi,bet odos auga ant puse nago ,net manikiuristes vargsta su jais 😄 as tai nesistebiu tavo hobiu vaiksciot po akropoli ar pirkt daug sukneliu ;) kiekvienas durnas savaip smile.gif nors siuo atveju jokio durnumo nematau,kaip tik lb moteriska esi smile.gif as pvz gal vietoj rubu perku kremus,gal kad oda problematiska .. ir tikrai netinka is maximos uz 5€ deja verysad.gif
Atsakyti

Kumiko, sita beda ir as turiu, kad odeles uzauga ant puses nago. Todel darau manikiura net dzniau, nei karta savaitej. Ir dar labai greit nagai auga, tai net gelinis lakavimas neapsimoka, nes po savaites reik lupt, po dvieju jau tragiskai nuauge  atrodo.

Atsakyti

33m vaikas darzelinukas smile.giftai dabar viska jauna-durna nurasysit 😁

noretum, ane? :laugh:

:hah: jau ritiesi pakalnen po biski, raganaite :nail:​ 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 30, 14:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-time="1585570374" data-cid="72638342" data-author="kumiko"><div><p>33m vaikas darzelinukas vartotojo įkelta nuotraukatai dabar viska jauna-durna nurasysit 😁</p></div></blockquote><p>noretum, ane? laugh.gif
</p><p>  hah.gif jau ritiesi pakalnen po biski, raganaite nail.gif </p>

Kaip baisiai skamba 🤣
Atsakyti

Graužkit bertoletijas ir vaikams duokit. Cystas selenas gi :didis: 

Blecha, man svoris auga kaip pasiutes... :bijau2:​ 

Atsakyti