Pinotija, 14 Lap 2020 - 14:02, parašė: Iš grybų tai naudoju voveraites ir baravykinius. Jokių kitų neimu. Grybai iš vis ne mano maistas, gali būti kokiam padažui ar vienas šaukštas paragavimui.Oi,ne..pilna petelnė su svogūnais,grietine ir šviežiom bulbikėm.Dievų maistas.
Nevirei prieš kepant?
Ne. Nebeverdu jokiu grybu, viska ant sviesto kepu.
Aš tai nesuprantu, koks pas mus karantinas, kai viskas maždaug leidžiama, išskyrus nuotolinius darbus ir mokymąsi?
Va, paskaičiau, kaip Paryžiuje pvz.
Šviesos miestas Paryžius po 19 valandos mena apsiblaususį tolimos provincijos miestelį, nes privatūs susibūrimai draudžiami. Į miestą galima išeiti tik būtinu reikalu – į darbą, pas gydytoją, į parduotuvę, vaistinę, slaugyti artimojo ir tik sau parašius specialią pažymą arba ją gavus iš darbdavio. Pasivaikščiojimai leidžiami nuo gyvenamosios vietos nenutolstant toliau nei kilometrą ir tik vieną valandą per parą.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...nkija-17112636/
O dar taip pas mus.
Panašu, kad pastaruoju metu sparčiai plintantis koronavirusas nebus išgąsdinęs poilsio šiltuose kraštuose išsiilgusių lietuvių. Kaip pasakoja kelionių organizatoriai, gyventojai domisi išvykomis Kalėdų ir Naujųjų laikotarpiui, o kai kurios kryptys jau ir beveik pilnai užpildytos.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=85662781
Aš tai nesuprantu, koks pas mus karantinas, kai viskas maždaug leidžiama, išskyrus nuotolinius darbus ir mokymąsi?
Va, paskaičiau, kaip Paryžiuje pvz.
Šviesos miestas Paryžius po 19 valandos mena apsiblaususį tolimos provincijos miestelį, nes privatūs susibūrimai draudžiami. Į miestą galima išeiti tik būtinu reikalu – į darbą, pas gydytoją, į parduotuvę, vaistinę, slaugyti artimojo ir tik sau parašius specialią pažymą arba ją gavus iš darbdavio. Pasivaikščiojimai leidžiami nuo gyvenamosios vietos nenutolstant toliau nei kilometrą ir tik vieną valandą per parą.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...nkija-17112636/
Nu bet tai o kur logika neleisti žmonėms eiti į mišką, į gamtą? O tik aplink savo namą mieste šliaužiot? Gi kriterijus infekciju nelplatinimui yra atstumo laikymasis. Tuo tarpu mieste aplink daugiabučius ir sunku to laikytis
Drauge vakar i Kipra isskrido.
Nu bet tai o kur logika neleisti žmonėms eiti į mišką, į gamtą? O tik aplink savo namą mieste šliaužiot? Gi kriterijus infekciju nelplatinimui yra atstumo laikymasis. Tuo tarpu mieste aplink daugiabučius ir sunku to laikytis
Nes nėra sąmoningumo. Būna pilni kurortai, matyt.
Nes nėra sąmoningumo. Būna pilni kurortai, matyt.
Nu ne apie kurortus kalbų. Apie gamtą. Mišką, parkus, pajūrį . Tikrai gi geriau vaikščiot už miesto bei 100 daugiabučių gyventojai vaikšto 1 km spinduliu aplink namą.
Nu vat Palangoje pvz tikrai tustoka. Net mieste. Pajūry ir miške tai vienas kitas žmogus
Kas baisiau, ar skristi atostogų, ar lankytis pas odontologus? mėnesio gale man numatytas implantas, paskui dar 4 mėn. lauksiu pačio danties, taip nesinori atidėt operacijos, nes iki to ėjau 3 mėn., kol viską sutvarkė. Dabar padariau petrauką, bet tvarkymo dar yra. Nežinau, ką daryt. Nors ten atrodo saugu, gera klinika, bet...