Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš tai manau, kad ji ten buvo ilgą laiką, tik kai sugraužė tą gumą, tai išsidavė.  Nežinau, turbūt nieko nenoriu apie tai žinot.  Aš graužikus myliu, bet  šiuo atveju tai nieko negaliu padaryt.  Yra kaip yra.

ir kuo ji kitokia nei ta, kur pas tave po lova?  :unsure:​ 

Atsakyti
Jau tylejau per ta babilons whore epopeja, tai dabar apie ziurkiu gyvenima kalbesit?
Atsakyti

Aha. Ziurkuciai grazuciai pupuliukai :wub:​ 

Atsakyti

ir kuo ji kitokia nei ta, kur pas tave po lova?  :unsure:​ 

Turi galvoje kiauliuką?  na, jis kontroliuojamas, jis naminis augintinis. O pelė yra  atėjūnė, įsibrovėlė. Ai, negaliu aš apie gyvūnus taip šnekėt, tiek to..

Atsakyti

Jau tylejau per ta babilons whore epopeja, tai dabar apie ziurkiu gyvenima kalbesit?

Tai pasakyk ką nors įdomau, o tai primeni  bitch prie būdos, kuri puola kiekvieną pasirodžiusį. :)​ 

Atsakyti

Nų jau apie peles...mano katinai man parneša tokių dovanėlių ir būna tuo patenkinti.iš lauko.

Atsakyti
Nepatinka ir man ta situacija, bet visgi bandau vaizduot ,kad save cenzuruoju.
Siandien kepu obuoliu pyroga ir sodinau aisbergus is ryto ,tai grybaut neinu. O beto ten dabar miestas suvaziavo. Ryte buvo vakaryksciai virtinukai su grybu sultiniu . Tai uzvadinau gioza su ramen ir buvo japoniski pusryciai.
Atsakyti

O kokie ten grybai veisiasi pas tave? Bulkos? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 14 lapkričio 2020 - 12:35
Neperlipu as psichologiskai per tas bulkas. Ta ju volva man vistiek musmire. Dar su akiniais reikia ,nes sampinjonai auga kruvom ir labai panasus i eindzela dystrojeri. Auga portobelo, cremini ir net shitake. Ir tie kuriu nerenku ,nes nedristu .
Atsakyti

Aha. Skaiciau, kad tos bulkos maistingos. As tai valgyciau, dzin. 

Atsakyti

O tos didziosios langermanijos neauga? Va ten tai grybas, kelis radai ir gali eir namo... 

Atsakyti
Cia tie kukurbezdeliai? Irgi neperzengiu.
Atsakyti