Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Cia tie kukurbezdeliai? Irgi neperzengiu.

Visai nieko, pas dukra valgiau. Apvolioji su prieskoniais dziuvesiais ir kepi, kaip karbonadus. Ypatingo skonio tai neturi. As ir cia buvau rudeni ju prisirinkus paragaut, tik mazu ir jaunu. Gyva 

Atsakyti

Seli, mama pas mus prieš keletą dienų voveraičių pririnko :)

Atsakyti

Visai nieko, pas dukra valgiau. Apvolioji su prieskoniais dziuvesiais ir kepi, kaip karbonadus. Ypatingo skonio tai neturi. As ir cia buvau rudeni ju prisirinkus paragaut, tik mazu ir jaunu. Gyva 

Maži ne tie gi...

Atsakyti

Kaip dažnai bendraujat su savo suaugusiais vaikais? Na su kuriais jau kartu negyvenat 😊

Telefonu kokius 2 kartus per savaitę. Susitinkam 3-5 k per metus. Būtų jus arčiau, manau dažniau susitiktunem

Atsakyti
Siaip tai cia ir triufeliu zmones pasikasa, bet as dar ne tame lygyje. Jau shitake prasmatnu.
Kelmuciai tokie ,faini, tie shitake.
Atsakyti

Siaip tai cia ir triufeliu zmones pasikasa, bet as dar ne tame lygyje. Jau shitake prasmatnu.
Kelmuciai tokie ,faini, tie shitake.

Pas mus tik džiovinti jie būna

Atsakyti

Maži ne tie gi...

Mazu kita rusis, bet irgi valgomi. Radau grybu knygoj, radau intike, prisirinkau, valgiau. 

Atsakyti

http://sodyba.org/St...ūsų-draugai-5

Atsakyti

Geras. Žinosiu

Atsakyti

Ir kaip tu juos gaminai? Mažiukus rinkai? Koks skonis?

Atsakyti

Iš grybų tai naudoju voveraites ir baravykinius. Jokių kitų  neimu. Grybai iš vis ne mano maistas, gali būti kokiam padažui ar vienas šaukštas paragavimui.

Atsakyti

Ir kaip tu juos gaminai? Mažiukus rinkai? Koks skonis?
Vienasyk, kai nebuvo kitu grybu, prisirinkau. Jauni, perpjovus yra, kaip balti zefyrai.Senesni jau gelsta, kieteja, tau tu neemiau. O paprastai, pakepiau ant sviesto su kitais grybais ir tiek. Jie tokie beskoniai siaip. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 14 lapkričio 2020 - 14:03