Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As net neapsisnargliavus, zinok. Gerkle persti ir tiek. Ir vakare net maziau, nei ryte. Tai trizniot nesiruosiu. 

Neteigiu, kad pas tave covid. Mano bendradarbė buvo tik su šiokia tokia temperatūra, nei slogos, nei kosulio, nei kvapo/skonio praradimo. Į darbą mes leisim ateit tik po testo.

Atsakyti

Jei tempa pakiltu, tai kita kalba, iskart skambinciau del testo.

Atsakyti

Tai aš irgi, kontaktą turėjau minimalų ir jau seniai. Tik tiek, kad sužinojus, pasisodinau save namie ir dar vyras į karantino kompaniją atėjo.

Atsakyti

Oj, blt. Išsireikslavau vadinasi alimentus. Dabar bus reikalų 

Atsakyti

Nu aš nemanau,jad suskaudus gerklei iš kart lėkt testo daryt.kažkas turi būt daugiau.nes jau čia kraštutinumai.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2020 11 15, 01:21)
<p>Oj, blt. Išsireikslavau vadinasi alimentus. Dabar bus reikalų </p>

Amadeja ,kreipkis i SM adminus ir fb istrink viska ka prirasei. Nors tevu darzelis ir naudoja sunkius metodus,ir tai buvo panaudota pries mane, bet ta cenzura butu amadejai padejusi sito apsvaigimo atveju.Kiek kartu sakiau ,kad viskas ka nuspaudi klaviaturoje gali but nukopijuota ir panaudota pries tave.
Taigi atejo laikas isbandymui, amadejos jaunikis tures padeti jai susitvarkyt su exu. Jei jis tinkamas santuokai.
Atsakyti

Oj, blt. Išsireikslavau vadinasi alimentus. Dabar bus reikalų 

Ką daro dabar?

Atsakyti

Amadeja ,kreipkis i SM adminus ir fb istrink viska ka prirasei. Nors tevu darzelis ir naudoja sunkius metodus,ir tai buvo panaudota pries mane, bet ta cenzura butu amadejai padejusi sito apsvaigimo atveju.Kiek kartu sakiau ,kad viskas ka nuspaudi klaviaturoje gali but nukopijuota ir panaudota pries tave.
Taigi atejo laikas isbandymui, amadejos jaunikis tures padeti jai susitvarkyt su exu. Jei jis tinkamas santuokai.

Bet kuo susiję su alimentais visa tai ką ji parašė?

Atsakyti
Tai charakterizuoja asmeni.Nors jei jau kam rupetu is tu vaiku tarnybu ,tai seniai susidometu . O seneliai irgi ten visi tokie . Na zodziu, geriau issitrint. Jei man taip nutiktu ir hormonai stoga nurautu ,tai as jau vaistus gerciau. Na jei vaikai but mazi ir situacija sudetinga.
Atsakyti

GAILE*, 15 Lap 2020 - 08:01, parašė: Bet kuo susiję su alimentais visa tai ką ji parašė?
Nu tipo,kad paskaitys ir bus panaudota prieš ją.
Atsakyti

Bet ji turi problemų ne dėl to.ji jų turi tiesiog.

Jai jų nesumažės nei padidės ištrynus.nes jos yra ir niekaip nesusijusios su sm.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2020 11 15, 08:22)
<p>Bet ji turi problemų ne dėl to.ji jų turi tiesiog.</p>
<p>Jai jų nesumažės nei padidės ištrynus.nes jos yra ir niekaip nesusijusios su sm.</p>

Kai tu skyreisi ,dar SM nei FB nebuvo. Dabar uz delfio komentara gali gaut bauda.
Atsakyti