Baudą galima gaut ,jei įžeidi ką nors.skatini rasinę ,tautinę ar dar kokią ten neapykantą. Jinai turi ne dėl to problemų,tai nesusiję.galima ištrint,aišku,jei dvasiškai nuo to palengvės.bet tos problemos jau yra, ir dėl kitų reikalų.jos nedings ir problemos neišnyks ištrynus.
Selija, kalk pushnovito

http://www.freepaten...patents/2009646
Kur as jo gausiu?
Netriedaliokit, jezus. Man nieko ne blogiau. Persti gerkle ir tiek.
Nu prie ko cia ta SM, viskas po niku, kas irodys, kad cia ji rasinejo.
Amadejos exas isiutes, kad teko pinigu kruva atiduot. Tai dabar stengsis visaip kenkt.
Geriausias sprendimas amadejai db būtų ignoruoti jį visais kanalais. Neatsiliepti telefonu, SMS, visiškai nebendrauti.
VTAT nieko nepadarys dėl tų jo nufilmuotu vienų vaikų. Paprašys parašyt pasiaiškinima ir tiek. Nu ir parašys - išėjau į parduotuvę maisto. Niekas čia neatims tų vaikų dėl to, ne kūdikius gi paliko.
Nu ,bet kaip sunku taip gyvent.instancijose visokiose lankytis, gauti iškvietimus ir registruotus laiškus.
Priprantama,turbūt.Bet iš šalies žiūrint,tai ..
Amadeja, kaip visada. Uzuomina paliko ir dingo
Ateis gi,dar tik rytas.
Nu ,bet kaip sunku taip gyvent.instancijose visokiose lankytis, gauti iškvietimus ir registruotus laiškus.
Sunku. 8 skundus mano exas yra parašęs VTAT. Iškvietimu jie nesiunčia, skambina, arba namo ateina. Na bet svarbiausia nesivelt ten į dideles diskusijas. Trumpai parašyt pasiaiškinima ir pabaigoj kaskart pridėt, kad vaiko tėvas vengia mokėt išlaikymą. Ir toliau ignoruot ir nebendraut su juo. Suveiks, garantuoju. Nes tokie psichai minta blogom emocijom is moters. Kai jų negaus, nusibos
Priprantama,turbūt.Bet iš šalies žiūrint,tai ..
Žinok juokinga pasidaro jau paskui. Kai pamato kad instancijos nepadeda, tada eina į mkla. Va pvz prisimenat skriestuvo istorija su mano exu? Tai čia buvo paskutinis desperatiškas bandymas sulaukt iš manęs reakcijos. Kai ir po to nepasakiau jam ne žodžio, atšoko
Tai va,amadėjai reik iš vis nustot eiti į nebūtiną kontaktą.tik teisiniai reikalai.jokiu būdu neįoeist namo. Bet tai ji vis įsivelia į kalbas,aiškinasi ,bando suprast. Nieko nebus.kažkaip reik įsisąmonint.