Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Geriausias sprendimas amadejai db būtų ignoruoti jį visais kanalais. Neatsiliepti telefonu, SMS, visiškai nebendrauti.

VTAT nieko nepadarys dėl tų jo nufilmuotu vienų vaikų. Paprašys parašyt pasiaiškinima ir tiek. Nu ir parašys - išėjau į parduotuvę maisto. Niekas čia neatims tų vaikų dėl to, ne kūdikius gi paliko.

Neatims. Bet jis reikalauja dabar ataskaitas pateikt kur per visus metus išleidau jo mokėtus pinigus ir detalias nuo praėjusio mėn.  Ir šis punktas įrašytas į mūsų sutartį. Čia viskas dėl pinigų :)

Atsakyti

Dar skundžias visiem, kad mb jį sumušė.

Atsakyti

Reikalauja, kad aš mb ant trumpo pavadžio laikyčiau, nes kitaip bus blogai :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 lapkričio 2020 - 10:59

Kad nekyso cia jokie plaukai is ausu pas sita Bejonce. 

Atsakyti

Neatims. Bet jis reikalauja dabar ataskaitas pateikt kur per visus metus išleidau jo mokėtus pinigus ir detalias nuo praėjusio mėn.  Ir šis punktas įrašytas į mūsų sutartį. Čia viskas dėl pinigų :)

Tai surasyk, ka, ner ko rasyt? Prirasyciau tiek, kad dar ir pritruktu tu pinigu. 

Atsakyti

Šiaip aš nebebijau, bet suprantu, kad ramybės nebus. Realiai numaniau, kad tokia bus kaina to, kad priverčiau sumokėt.

Aj, dar reikalauja grąžint jo turėtas išlaidas ką pirkęs vaikui, už būrelį ką mokėjęs, dar jo mama paprašė už kurą, kad vaiką vežiojo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 lapkričio 2020 - 11:07

Eik pas advokata, nieko cia nebus. Es tau nervus amzinai.

O kompromatus ir tu gali rinkt.

Atsakyti

Pienė_, 15 Lap 2020 - 10:48, parašė: Prie ko čia ant Lietuvos? Ir visi jie dingę, jų ieško? Ir dar maždaug toje vietovėje? Su kyšančiais iš ausų plaukais ir baltomis letenėlėmis? Aišku gali būti ir ne tas, kur nuotraukoje, bet ir to kažkas labai ieško. Paklausiau ir tiek ...tarsi nežinotum, kaip širdį skauda kai dingsta tavo mylimas gyvūnas. Geros dienos!
Nusiramink,neieško.ir tu puikiai matei,kad ne tas karinas,ir norėjai parašyt,kad aš pasisavinau kažkieno katiną.tai nusiramink,niekam jo nereikia.nu tik mums.
Atsakyti

Tai surasyk, ka, ner ko rasyt? Prirasyciau tiek, kad dar ir pritruktu tu pinigu. 
Galvoju kaip daryt, nes reikalaut gali pagrindimo. Gal kokią atskirą sąskaitą su korta, kad kas jam, tai iš jos atsiskaityt. Gal vaikui kortelę ir į ją duenpinigius... Nžn net
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 15 lapkričio 2020 - 11:05

Eik pas advokata, nieko cia nebus. Es tau nervus amzinai.

O kompromatus ir tu gali rinkt.

Nu aš jo bute nenufilmuosiu, o daugiau jokių nėra.

Atsakyti

Nu ir ką jis padarys jei nepateiksi? Tegu kreipiasi į teismą 🤣

Atsakyti

Tai nafik tokia durna sutarti pasirasei? uz kiekviena centa atsiskaityt, kas per nesamone? 

Atsakyti