Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Dar skundžias visiem, kad mb jį sumušė.

Kam visiems? Kodėl tu su juo bendrauji is vis? 

Atsakyti

Amadėja*, 15 Lap 2020 - 10:56, parašė: Dar skundžias visiem, kad mb jį sumušė.
Tai,o jie susimušė?susistumdė? Liko kokių mėlynių?
Atsakyti

GAILE*, 15 Lap 2020 - 11:07, parašė: Kam visiems? Kodėl tu su juo bendrauji is vis?
Tai su buvusiais uošviais turbūt Amdėja kontaktą palaiko.
Atsakyti

Nu ir ką jis padarys jei nepateiksi? Tegu kreipiasi į teismą 🤣

Tai yra punktas sutarty, kad jam pareikalavus aš turiu pateikt. Nepavyko jo išmest :)

Ne tas punktas, tai dzin būtų  o dabar gaunasi, kad reikalavimas teisėtas, o jo nevykdydams aš nusižengiu. Parašė oficialų laišką ta tema. 

Atsakyti

Ar sutarty parasyta, kad visi isleisti pinigai turi buti atsispindeti oficialiuose dokuose? Jei ne, tai ant a4 surasyk ir tiek. Tik nepamazink. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 15 lapkričio 2020 - 11:10

Šiaip aš nebebijau, bet suprantu, kad ramybės nebus. Realiai numaniau, kad tokia bus kaina to, kad priverčiau sumokėt.

Aj, dar reikalauja grąžint jo turėtas išlaidas ką pirkęs vaikui, už būrelį ką mokėjęs, dar jo mama paprašė už kurą, kad vaiką vežiojo.

Ignoruok. Negali jis reikalaut savo išlaidų vaikui is tavęs. Net teisme pralaimėtu. Nors net nedaeitu iki teismo toks ieškinys.

Neatsakinek I jo žinutes ir nekelk telefono. Jei nesiliaus rašyt reikalavimų duot pinigų, gali kelt jam byla dėl reketo

Atsakyti

Ar sutarty parasyta, kad visi isleisti pinigai turi buti atsispindeti oficialiuose dokuose? Jei ne, tai ant a4 surasyk ir tiek. Tik nepamazink. 

Neparašyta, kad reikia pagrįst. Parašyta, kad ataskaitą pateikt. Na, aš nelabai turiu fantazijos prirašyt. Ką rašyt?

Atsakyti

Amadėja*, 15 Lap 2020 - 11:09, parašė: Tai yra punktas sutarty, kad jam pareikalavus aš turiu pateikt. Nepavyko jo išmest :) Ne tas punktas, tai dzin būtų o dabar gaunasi, kad reikalavimas teisėtas, o jo nevykdydams aš nusižengiu. Parašė oficialų laišką ta tema.
Niekad nepasirašyčiau tokios sutarties ir dar tu žinai koks jis.čia gi atvertas kelias į visokias manipuliacijas,grasinimus,psichologinį smurtą.kaip galima pasirašyt? Ką reiškia nepavyko,jei nepavyktų,tai visi vyrai rik tokias sutartis ir teiktų.arba bent jau nemaža dalis.
Atsakyti

Tai yra punktas sutarty, kad jam pareikalavus aš turiu pateikt. Nepavyko jo išmest :)

Ne tas punktas, tai dzin būtų  o dabar gaunasi, kad reikalavimas teisėtas, o jo nevykdydams aš nusižengiu. Parašė oficialų laišką ta tema. 

O punkte parašyta kaip turi pateikt - raštu, žodžiu ar su įrodymais? 

Atsakyti

Neparašyta, kad reikia pagrįst. Parašyta, kad ataskaitą pateikt. Na, aš nelabai turiu fantazijos prirašyt. Ką rašyt?
Nu laiko turi, rasyk maista, priemones, viska, o kiek liko, parasyk, kad padeta i saskaita taupymui  vaiko ateities reikmems.

Arba  rasyk, taupoma kokiam kompui, ar dviraciui 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 15 lapkričio 2020 - 11:16

Gal iš vis galima nieko nerašyt. Jei nėra patikslinimo kad raštu reik pateikt. Tegu eina į teismą, pasakys amadeja, jog žodžiu pateikė ir vsio. Lai įrodo jog nepateikė 

Atsakyti

Ignoruok. Negali jis reikalaut savo išlaidų vaikui is tavęs. Net teisme pralaimėtu. Nors net nedaeitu iki teismo toks ieškinys.

Neatsakinek I jo žinutes ir nekelk telefono. Jei nesiliaus rašyt reikalavimų duot pinigų, gali kelt jam byla dėl reketo

Tai dėl pinigų aš žinau. 

Dar kreipėsi į tesmo mediatorius, bet pavėluotai laišką iš pašto dėžės pasiėmiau, tai pavėlavau atrašyt. Nžn ir su šituo ką daryt,nes, jei nesutinku, tai jis į tesmą kreipsis, bet tas mano nesutikimas bus įrodymas, kad aš nenoriu tartis geranoriškai. O jis nori keist vaiko pasiėmimų tvarką ir mažint dienpinigius.

Atsakyti