Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Dabar nereikia sukti galvos, kada noriu, tada keliuosi.  

Sitas tai jooo..kiekvienam sude yra kazkas gero :D​ 

Atsakyti

Pas mus siaubinnga diena. Man kazjas su savijauta neok, mazas viskam priegyniauja, su dickiu del mokslu vos ne karas. Fuuuuu

Atsakyti

O kas su savijauta?

Atsakyti
Buvau pc iki sekmadienio vakare,pardaveja konditerijos skyriui be pirstiniu padave tartalete ,prie kasos stovejo apsauginis,ir dar dvi sales darbuotojos snekejo su kasininke ,niekas nesilaike jokiu atstumu,tiesa buvo su kaukem,vat toks saugojimasis 😕 o virusas sako sugryz ,kai baigsis karantinas ir atisidarys sienos ...
Atsakyti

Buciau paprasiusi apsimauti pirstines ir paduoti kita produkta. Kas cia dabar?

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 03 30, 21:57)
<p>Buciau paprasiusi apsimauti pirstines ir paduoti kita produkta. Kas cia dabar?</p>

Na ta tartalete tai ipakuota buna,tiesiogiai prie jos nesiliete ,na bet vistiek nustebino 😑
Atsakyti

Man tai patiko šiandien IKI kasininkės su apsauginiais skydais ant veido. :)

Atsakyti

Pas mus palatos universtitetinej  baigiasi sergantiems. Tai dabar mano ligonine priims. 

Atsakyti

Bet dar palyginti tiek nedaug sergančių, o jau pradeda lovų trūkt, kas bus toliau  :blink:​ 

Atsakyti

O kas su savijauta?
Kazkas su pilvu ir siaip tokia biski serganti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 31 kovo 2020 - 09:25

Kokios 5 dienos pries karantina uzsisakiau kelnes is Reservedo. Kad i Akropolio parde atveztu. Parase, kad issiunte. Ir pyst, Akras uzsidare :D

Pakibo kelnes ore. Tai tik siandien kurjeris atves. Klajojo jos tris savaites po Lietuva :lol: kazi viruso nepasigavo :ax:​ 

Atsakyti

Bet dar palyginti tiek nedaug sergančių, o jau pradeda lovų trūkt, kas bus toliau  :blink:​ 
nu Klaipedoj nemazai.Universitetine ligonine buvo kazkiek palatu  paskyrus, tai baigia uzguldyt. Tai dabar Respublikine pasiruose priimti. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 31 kovo 2020 - 09:39